Hátborzongató felvétel készült Slendermanről?

2017. április 26., szerda
Egy videón tűnik fel a háttérben a hosszú végtagokkal rendelkező, arc nélküli lidérc.

Újabb hátborzongató felvétel került elő, melyen a legendás Slenderman látható.

Az állítólag paranormális eredetű, arctalan, hosszú karokkal és lábakkal rendelkező humanoid lény nyomában a halál jár, és képes az emberek elméje felett is átvenni az irányítást.

Így történhetett a múltban az a megrázó eset is, amikor tizenéves kislányok próbálták megölni egy társukat, mert - állításuk szerint - Slenderman súgta nekik, hogy kövessék el a gyilkosságot.

Slendermanről rengeteg legenda kering. Az egyik legismertebb szerint eredetileg a lényt Mark Slendernek hívták, és 1921-ben pedofil vádakkal börtönbe zárták, majd arcát levágták, végtagjait meghosszabbították.

Mivel a börtönben gyűlölték a pedofilokat, így rengeteg bántalmazást kapott az amúgy is eltorzított férfi, míg végül egy napon megszökött, és sose látták többé.A most közzétett felvételen egy biciklista készített magáról felvételeket, amikor a háttérben valami megjelent.

Ezt a valamit csak utólag vette észre, amikor otthon visszanézte a felvételt, de teljesen ledöbbent.

Azonnal feltűnt neki a hasonlóság a fák, és bokrok között látott alak, és Slenderman alakja között. Noha ő maga nem volt le ennek ellenére konklúziót, sokan biztosak benne, hogy ez nem lehet más, mint a legendás lidérc…

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 251054

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet