Hátborzongató felvétel látott napvilágot: MEGÉRKEZTEK?!

2018. október 15., hétfő
Szerintetek valós? Sokaknak megoszlik a véleménye!

Döbbenetes videó került fel a YouTube-ra 2018 október elején. Mivel felvételen olyasmi látható, ami a legtöbb embert sokkolja, az amerikai cenzúra alighanem hamarosan el is fogja tűntetni…

Egy csapat túrázó éppen amerikai Colorado állam vadregényes hegyei közt kirándult, amikor döbbenetes jelenetnek lehettek szemtanúi. 

Az égből hatalmas földönkívüli űrhajók érkeztek a légkörön át a felhőket áttörve. Úgy néztek ki, mintha zuhannának. 

A csapat egyik tagja azonnal videózni kezdte a hihetetlen jelenetet. Ilyen szenzációs és részletgazdag videót még sosem láttunk az úgynevezett UFO-król. Szinte belátni az idegen űrhajók ablakain.

A hírt és a videót eddig még csak 73 ezren látták, de nagyrészük hitetlenkedésének adott hangot. Miért nem ez a főcím a világ minden napilapján? Miért nem adják hírül a tévékben, rádiókban ezt a szenzációs hírt?

Miért nem láthatjuk az űrhajók becsapódását?

Ha igaz lenne, még a csapból is ez folyna!

Ufológusok szerint napjainkban már annyi kamu UFO-videó létezik, hogy a legtöbben alapból úgy állnak hozzá egy hasonló felvételhez, hogy hamisítvány, és csak legyintenek rá. 

Erre még rátesz egy lapáttal a videó minősége is, hiszen túl részletes, amit szintén nem szoktak meg a nézők az UFO-videóknál. Jobb szeretik a homályos, kissé zavaros felvételeket, mert azokba szinte bármit bele lehet látni.

Minden bizonnyal hamisítvány ez a videó is, hiszen a YouTube csatorna, amelyen megjelent, roskadásig van hasonló CGI-s, számítógéppel manipulált videóval, amelyek mindegyike feltűnően jó minőségű és egyenként is világszenzációnak számítanának, ha valódiak lennének.

Az amerikai cenzúra pár napja alaposan megritkította a 263 ezer követővel rendelkező Section51 videócsatornájának tartalmát, főleg azokat a fájlokat töröltették, amelyekhez olyan címkéket mellékeltek a készítők, hogy USA, nevada, hadsereg, haditengerészet, légierő és felfedés. 

Úgy tűnik az amerikai haderő megorrolt a sok, katonasággal összefüggésbe hozott kamu UFO-hírekre és videókra. 

Ezen nem is csodálkozunk…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: napiufo.hu

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek


Megtekintések száma: 48859

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet