Hátborzongató: Idegen lényt fotózott szelfizés közben a repülőn egy nő?

2017. június 2., péntek




Olesya Podkorytov azt állítja, hogy a képen egy idegen lény látható, és az ominózus ülésben ahol a lény feltűnik, nem ült senki.

Az eset néhány napja történt, mindazonáltal érdemes fenntartásokkal kezelni az effajta eseteket. Egy nő, Olesya Podkorytov épp a business osztályon utazott, amikor úgy döntött,. hogy szelfit készít magáról.

Amikor a kép elkészült, egy furcsa dolgot vett észre rajta. A mögötte lévő ülések egyikében egy különös figura jelent meg. Pont egy olyan ülésnél, ahol a fotó készítésekor senki sem ült.

Rengeteg kommentelő árasztotta el a képeit, megerősítve őt abban, hogy talán az ismeretlen figura valóban nem e világi, hanem egy idegen lény, mely kísértetiesen hasonlít az elterjedt idegen ábrázolásra.

Egyesek szerint az sem kizárt, hogy egyfajta különleges kivetülést sikerült megörökítenie, melyen egy másik világ által átsugárzott árnyalak látható.

idegen-leny-abrazolas

Vajon tényleg egy idegen lény látható a képen, vagy csak egy optikai csalódás áldozata lett az Orosz nő? Azóta sem tudja senki, noha az eset nem mostanában történt, hanem az elmúlt évben.

paranormál idegen idegenek bizarr hátborzongató ijezstő


Megtekintések száma: 142428





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet