Hátborzongató! Kinyílt a szeme egy 300 éve halott gyermek múmiájának!

2016. szeptember 25., vasárnap




Nagyon ijesztő dolognak voltak szemtanúi a Guadalajara katedrálisban. Egy 300 éve elhunyt szentté avatott gyermek múmiájának váratlanul kinyílt a szeme. Isteni csoda, mely bizonyítja a paranormális jelenségeket, vagy van rá logikus magyarázat?

Borzalmasan ijesztő jelenségnek voltak tanúi turisták a Mexikóban található Guadalajara katedrálisban.

Santa Inocencia, egy szentté avatott gyermek mumifikált földi maradványai ugyanis egy pillanatra életre keltek.

300 éve halott múmia kelt életre?

Hogy pontosan mi történt, arra még nem találtak magyarázatot, de jól látható az esetről készített videón, hogy a múmia szeme egy pillanatra valóban kinyílik.

Santa Inocencia közel 300 évvel ezelőtt hunyt el. Testét bebalzsamozták, majd mumifikációs eljárásokkal preparálták, hogy teste megmaradjon az utókor számára, ugyanis szentté avatták.

Turistáknak sikerült teljesen véletlenül lencsevégre kapniuk azt az ominózus pillanatot, mely valószínűleg egy életre beléjük égett, és talán még azóta sem tudnak nyugodtan aludni.

A lány szeme ugyanis váratlanul kinyílt.

Annak ellenére, hogy a test 300 éve élettelen, és ennek a ténynek az ismeretében ez az estek különösen ijesztő.

Isteni csoda?

Azok a szemtanúk, akik a felvétel készítésekor a helyszínen voltak, és szintén a saját szemükkel látták az eseményeket, azt gondolják, hogy egy isteni csodának voltak a tanúi.

Szerintük Isten így próbált üzenni híveinek, és valójában nem félnünk kell a jelenségtől, hanem hálát adni az Úrnak.

Tény, hogy bár a szkeptikusok akcióba lendültek, egyelőre nem sikerült ésszerű, logikus magyarázatot adni a történtekre, így a jelenségre egyelőre nincs magyarázat.

Valóban elképzelhető, hogy ez egy égi jel? Ha igen, mit próbál üzenni nekünk ezzel a teremtő? Talán elérkezik hamarosan az ítélet ideje, amikor a félelmetes bíró eljön, hogy ítélkezzen az övéi felől?

paranormál video megmagyarázhatatlan vallás bizarr ijesztő isteni csoda


Megtekintések száma: 179943





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet