Hátborzongató lény tetemére bukkantak egy folyóban: vízbe fúlt vérfarkas?

2017. május 19., péntek




Riasztó kép, melyről sokan csak találgattak...

Tényleg léteznek vérfarkasok, és olyan egyéb kriptiek, melyek létezése hivatalosan mind a mai napig nem bizonyított?

Sokak szerint igen, és az emberek nagy része meg van győződve arról, hogy ezek a lények itt élnek a bolygónkon, rejtőzködve, utolsó fennmaradt szűk populációikban.

A legérdekesebb legendák a vérfarkasokhoz fűződnek, melyeket állítólag szerte a világban, de főleg Amerika ritkábban lakott területein, a hegyvidékes erdőségekben figyeltek meg évszázadokon át, egészen napjainkig.

A rengeteg beszámoló mellett időnként konkrét - vagy konkrétnak ható - bizonyítékok is feltűntek, mint körömdarabok, azonosítatlan nagytestű lénytől származó fogak vagy csontok.

Az interneten aztán váratlanul felbukkant egy megdöbbentő kép, melyről azt lehetett tudni, hogy egy ismeretlen lény tetemét ábrázolja, mely a folyóba fulladt, vagy legalábbis ott találták meg a testet.

A kép szinte futótűzként terjedt el a neten, és rengetegen osztották meg, és kezdték el megvitatni, szakértőket is bevonva abba, hogy mit is látni a képen. Ugyanis elsőre nem tudta senki megmondani.

A képről azok az információk terjedtek el kezdetben, hogy két túrázó készítette, valahol Amerikában, egy hegyvidékes területen.

A hátán fekvő, hatalmas fogakkal rendelkező lényből ugyan nem sok látszik, de ez nem akadályozta meg az internet népét abban, hogy találgasson.

Ekkor született sokakban a gondolat, hogy talán egy vérfarkas vízbe fúlt teteméről lehet szó.

A hír aztán olyannyira elterjedt, hogy a szakértők is kénytelenek voltak tüzetesebben megnézni a képet, noha egytelen kép alapján nehéz volt megítélni, mit láthatunk rajta. Azonban időközben előkerült egy újabb kép, más szemszögből.

Ez alapján a kép alapján és a legelső kép segítségével végül a legtöbb szakértő azt jelentette ki, hogy a tetem nem másé, mint egy vízbe fúlt medvéé lehet.

A medvék kifejezetten szeretik a hegyvidéki területeket. Ráadásul minden karakterisztikája megvan a tetemnek ahhoz, hogy medve legyen, noha nem minden biológus van erről meggyőződve.

Egyesek ugyanis azt mondják, hogy pusztán a képek alapján nagyon nehéz ezt így direktben kijelenteni.

Szerinted mi látható a képen? Egy igazi vérfarkas, vagy egy szerencsétlenül járt medve?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség kriptid farkasember kritpozoológia vérfarkas


Megtekintések száma: 93022





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet