Hátborzongató: megdagadt a kislány hasa és arca, amikor egy játék során megszállta egy démon!

2016. november 3., csütörtök




Az Argentínában történt esetről még a helyi sajtó is beszámolt. A család a Charlie Charlie nevű játék közben paranormális jelenségeket tapasztalt, majd néhány pillanatra az egyik kislányt megszállta egy démon. A magától mozgó pohárról még felvételt is sikerült készíteniük!

A 12 éves Milagrost nagy valószínűséggel egy démon szállta meg, amikor egy barátja házában játszottak társaival.

A gyerekek egy Charlie Charlie nevű játékot játszottak, egy fejre fordított pohárral, amikor szokatlan dolgokat kezdtek el érzékelni és tapasztalni.

A kislány gonosz jelenlétet érzékelt, majd megdagadt a hasa és az arca. Elmondása szerint úgy érezte magát, mintha valami megpróbált volna belemászni a testébe.

A jelenség nem tartott tovább néhány másodpercnél, de azóta nagyon fél, és pokoli fájdalomként írta le a tapasztalatát.

A paranormális tevékenységnek azonban ezzel nem szakadt vége. Az asztalon lévő megfordított pohár hirtelen mozogni kezdtet, mintha valaki tologatná, holott senki sem volt az asztal közelében.

Erről még videót is sikerült készíteniük, ami persze nem számít perdöntő bizonyítéknak, hisz a felvétel rendkívül rossz minőségű, és ráadásul sötét is van a helyiségben.

A felvételen valóban csak annyi látható, hogy a pohár látszólag teljesen magától mozog, mintha egy démoni entitás fejteni ki erőt rá.

Azonban a történet váratlan fordulatot vett azzal hogy később kiderült, hogy a kis 12 éves lány még sincsen jól, és olyan, mintha tényleg megszállta volna ott és akkor valami.

Tipikus ördögi megszállás tüneteit kezdte el produkálni. Magában beszél, néha teljesen más, általa nem ismert nyelveken halandzsázik, és többször megpróbált magában kárt tenni. A fenti kép csak illusztráció, de a család szerint a kislány arca gyakran félelmetesen eltorzul az eset óta, mintha nem önmaga lenne.

Több újságíró is járt a családnál, akik elmondták, hogy a kislány ügye egyedi este, és hogy a lány valóban olyan, mint akit megszálltak.

Az egyik látogató fültanúja volt annak is, ahogyan elváltozott, torz hangon kiabál, és kijelenti, hogy meg akarja ölni a testvérét.

A család most az egyházhoz fordult, hogy egy ördögűző pappal hátha sikerül kiűzni a kislányból a gonoszt.

paranormál vallás ördög démonok démon ördöhűzés egyház


Megtekintések száma: 170420





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet