Hátborzongató: megmozdult a Krisztus szobor!

2017. augusztus 25., péntek
Égi csoda? Paranormális üzenet? Mindenki azt találgatja, mi történhetett.

Megmozdult egy Krisztus szobor feje, miközben több százan - de legalább több tucatnyian a beszámolók szerint - imádkoztak egy templomban.

Az imádkozás és az istentisztelet alatt jól látszik a felvételen, hogy elmozdul a szobor feje. Ez az elmozdulás sokak szerint egyértelműen nem optikai csalódás.

A feltöltött videóból nem derül ki pontosan, hogy hol is készült a felvétel, de annyi bizonyos, hogy egy katolikus templomban.

Különféle teóriák láttak napvilágot arról, hogy mit is látni, és miért mozdulhatott meg a szobor feje. A videó kapcsán többen írták, hogy szemtanúi voltak élőben az eseménynek, és valóban úgy tűt, hogy mozog krisztus feje a kereszten.

Míg egyesek isteni csodának gondolják az eseményt, addig egy érdekes teória is napvilágot látott.

Vannak ugyanis, akik azt mondják, hogy a Sátán ereje napjainkban annyira erős már, hogy a templomokban is hatalma van, és hamis illúziókkal áltatja az embereket.

Ne feledjük, hogy a Biblia a Jelenések könyvében is leírja, hogy a gonosz majd megpróbálja az embereket egy hamis próféta képében kísérteni, akire minden ember azt fogja hinni, hogy a Messiás.

A szkeptikusok szerit csak a fény-árnyék illúziója miatt tűnik úgy, mintha mozogna a szobor.

Bárhogyan is, az egész internet felkapta a fejét a videóra, és próbálják megfejteni, mi lehet a végső magyarázat. Szerinted Isten üzent a híveinek? Vagy a Sátán kísérti meg a világot? Netán csak egy illúzió mindez?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál jézus ijesztő durva


Megtekintések száma: 61087

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet