Hátborzongató paranormális esetek a rendőrség kötelékéből - megtörtént esetek, amikre nincs magyarázat!

2018. június 21., csütörtök




Olyan eseteket mutatunk be, melyek súrolják a paranormalitás határát. Szellem autók, út mentén álló szellemalakok, de egy ízben még egy sötét, majomszerű lénnyel is találkoztak az utakon.

Ha a rendőrségtől szivárognak ki különféle bizonyítékok, akták, és felvételek, azokat az ember aligha kérdőjelezi meg, hiszen a rendőrség nem egy olyan szerv, ami nem hiteles.

A rendőrségi aktákat nem szoktak hamisítani - kivételes esetekben persze előfordul - és az egyes ügyek kapcsán fellelt felvételek nem holmi kósza otthon készített átverős videók.

A valóságot mutatják, mely néha olyan bizarr is lehet, hogy az ember elgondolkodik azon, hogy a paranormális jelenségek mögött talán van némi igazság is.

Az itt látható - nézd meg a lenti videót - felvételeken olyan valódi, a rendőrségről származó felvételeket láthatsz, melyeken különös eseményeknek voltak szemtanúi az autóban ülő járőrök.

Egy ízben például az éjszaka közepén egy sötét, majomszerű alakot láttak keresztülfutni az úttesten, melyről sokan azt gondolják, hogy nem lehetett más, mint a nagylábú.

Egy másik alkalommal pedig egy hófehér autót üldöztek a rend őrei, amikor egy olyan váratlan fordulatot vettek az események, ami megerősítette őket később abban, hogy léteznek dolgok, amiket a tudomány egyelőre még nem tud megmagyarázni.

Ha szerinted is léteznek paranormális jelenségek, melyek egy részét a rendőrség eltusolja, OSZD MEG másokkal is!

paranormál ijesztő hátborzongató


Megtekintések száma: 63540





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet