Hátborzongató szellemalak tűnt fel a lány mögött

2016. november 15., kedd




Egy sokkolóan ijesztő fotó látott napvilágot, melyen egy halott kisfiú szelleme jelenik meg egy lány mögött, aki épp szelfit készített magáról.

A rejtélyes eset Floridában történt. A 48 éves Melissa Kurtz, és 13 éves lánya éppen autóban ült, amikor a lány elkezdett több szelfit lőni magáról a 45 percen át tartó út során.

Először nem vett észre semmi különöset sem ő, sem pedig az anyja. Később majdnem egy évvel az esetet, a képeket végigböngészve döbbenetes felfedezést tettek.

A lány mögött ugyanis egy szellemszerű alak arca rajzolódott ki az egyik képen. Olyan volt, mintha egy fiú arca lett volna.

Mintha ténylegesen egy kisfiú ült volna a lány mögött, holott csak ő és Melissa tartózkodott az autóban a háromnegyed órás út során.

Ami még riasztóbb az egészben, hogy a többi képen nem volt rajta a szellemalak, így biztosak benne, hogy nem valamiféle optikai csalódásról van szó, hiszen az arcot mindenki látta, akinek eddig megmutatták a képet.

Egy elméletük is van a túlvilági látogatás céljára vonatkozóan. Melissa lánya elmondása szerint szokatlan érzés kerítette az út elején a hatalmába, majd fogta, és becsatolta a biztonsági övet, mintha félt volna egy esetleges balesettől.

Szerinte tudat alatt a mögötte ülő kisfiú szelleme figyelmeztette arra, hogy kösse be magát, mert valószínűleg annak idején ő is autóbalesetben halt meg.

Mivel a titokzatos fiú arcából nem sokat látni, így anya és lánya kísérlete arra vonatkozóan, hogy megtalálják a fiút, és elmenjenek a sírjához, kudarcba fulladt.

Azóta is meg vannak győződve róla, hogy a képen látható arc, valójában egy arc volt, és egy halott kisgyerek volt ott velük egy éve az autóban.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek


Megtekintések száma: 45577





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet