Hátborzongató: tényleg üzenetet küldött Robin Williams a túlvilágról? – FELVÉTEL

2017. szeptember 25., hétfő




Egy paranormális kutató egy különleges szerkezet segítségével elkészítette a hírhedt szellemdobozt. Ezen keresztül üzent a 2014-ben elhunyt színész.

A színész még 2014-ben elhunyt, pontosabban sajnálatos módon öngyilkos lett, és felakasztotta magát. Azóta kiderült, ezt azért tette, mert egy súlyos betegségben szenvedett, és csak évei lettek volna hátra, tele szenvedéssel.

Steve Huff, paranormális kutató, azt állítja, hogy sikerült kapcsolatba lépnie a népszerű komikus szellemével, egy szellem-doboz nevű szerkezet segítségével.

A szellemdobozon annak idején maga Edison is dolgozott, állítólag ő is sikerrel volt képes kommunikálni a túlvilággal ezen szerkezet segítségével.

A paranormális kutató már a színész halála napján elkezdett a szerkezettel foglalkozni.

A szerkezet lényege, hogy a rádiófrekvenciákat szkenneli és lehetővé teszi a túlvilági entitásoknak, hogy változtassanak a hullámhosszon.

Sokszor így egy hatalmas hangzavart nyernek, azonban ki lehet belőle szűrni az értelmes, túlvilágról érkező hangfoszlányokat, melyek időnként teljesen hátborzongatók.

Steve Huff úgy gondolja, sikerült annak idején kapcsolatba lépnie a z elhunyt színésszel legalább egy alkalom erejéig. Steve hosszú évek óta kommunikál a szellemekkel, és azt állítja, hogy egyes esetekben látni is képes őket. Gyakran érzi és hallja őket.

Elmondta, hogy a szóban forgó felvételen - melyet te is meghallgathatsz lent - a következő szavakat és információkat tudta kihallani a statikus zajból:

"…Várunk… …ez a mennyben van… …bassza meg… …Robin jöhet… …halott vagyok… …fényes… …itt vagyok apával…"

Senki sem tudja, hogy mennyire valódi vagy hiteles ez az egész. A szellemdobozos kísérleteket soha nem tudták hitelesíteni, hiszen a hangfoszlányok bárhonnan származhatnak.

Ennek ellenére számos olyan hitelesnek ható felvétel készült már, melyek során a szellemek olyan információkat adtak át a túlvilágról, melyeket aztán a való életben igazolni lehetett.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellem szellemek túlvilág bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 83985





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet