Hátborzongató: tudósok egy kísérlet keretében voltak képesek irányítani a tudatot!

2017. augusztus 22., kedd




Kontrollálták a mozgást, és az agy egyes részeit különleges nanoszálakon át. Bárki teste felett átvehető az irányítás?

Mi történne, ha valaki képes lenne irányítani az agyad, a mozgásod, és a legbelső gondolataid? Mi történne, ha a tested akár saját maga ellen tudnák fordítani, és mindezt úgy, hogy te magad nem is leszel ennek az egészen tudatában?

A jelek szerint egy ilyen világ hajnalán lehetünk, ugyanis tudósok és technológiai mérnökök egy kísérlet keretében bebizonyították, hogy a nanotechnológia új szintre lépett.

Konkrétan képesek lehetünk uralni egy ember testét, hatalmat és kontrollt gyakorolva az elméje felett.

A science fiction rémálmot a kormány által pénzelt titkos divíziók egyikében valósították meg. Különleges, direkt erre a célra kifejlesztett nanoszálakat használtak arra, hogy az agy egyes részeit, főleg a mozgásért felelős központot irányítsák.

A kísérletek során azt is el tudták érni, hogy a kísérleti alanyok azonnal megálljanak, vagy újra mozgásba lendüljenek. Mindezt a nanoszálakon leadott parancsok segítségével tudták megoldani.

A kutatás híre nagy port kavart mindenkiben, mert sokak szerint nem csak jó dolgokra, hanem rosszra is lehet használni a most kifejlesztett technológiát.

A mágneses-termális stimuláció elvén működő különös nanoszálak teszik mindezt lehetővé. Olyan jeleket lehet ugyanis sugározni, melyek képesek valós és teljesíthető jeleket leadni az idegsejteknek.

A kutatás ugyanakkor azt a szenzációs tényt is igazolja, hogy az emberi agy és más élőlények agya a mágneses mező babrálásával irányítható, átvehető felette a hatalom.

Ez egy tényleg nagyon ijesztő gondolat. Sokak már most azt sürgetik, hogy ezen technológiát vegyék állami felügyelet alá, míg mások szerint pont az állami kézben nincs biztonságban az egész.

Noha az előzetes teszteket egereket végezték el, embereken is működne a dolog a kutatók állítása szerint.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen hátborzongató


Megtekintések száma: 88986





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet