Hátborzongatóan sokkoló dolog történt egy elhagyatott vidámparkban

2017. május 7., vasárnap




Sokak szerint ez a videó hitelesítheti a paranormális világ létezését.

Azok, akik megnézték már ezt a videót, mind egyetértenek abban, hogy az egyik legfélelmetesebb videó, amit az utóbbi időben kitermelt magából az internet.

Ráadásul egyes szakértők szerint egy olyan paranormális jelenséget örökít meg, mely bizonyíthatja a szellemvilág létét.

A videóról magáról nem sok dolgot tudni, de annyi bizonyos, hogy egy elhagyatott vidámparkban - mely talán már üzemen kívül van - vették el. Egyes források szerint a videón hallott nyelv Spanyol, így feltehetően egy Spanyolországban található vidámpark a pontos helyszín.

A felvételen annyit látni, hogy néhány személy zseblámpával világít meg régéi és poros bábukat az éjszaka sötétjében egy ismeretlen park területén.

Az egyik ilyen kifejezetten félelmetes bábuhoz közelebb lépve aztán valami borzalmas dolog történik. A női alakot ábrázoló bábu ugyanis hirtelen pislog egyet.

A pislogás nagyon jól kivehető, és azok a szakemberek, akik megvizsgálták a felvételt, azt állítják, hogy a videót nem manipulálták utólag.

Ráadásul a bábun is egyértelműen látszik, hogy az ténylegesen egy bábu, és nem egy ember van elbújtatva, illetve beöltözve.

Azok a paranormális kutatók, akik látták és részleteibe menően elemezték az egyes képkockákat, azt nyilatkozták, hogy amit látunk, az a paranormális világ egyértelmű, és nagyon hiteles bizonyítéka.

Szerinted valóban így van? Vagy van más magyarázat a videón látott ijesztő jelenetre?

OSZD MEG másokkal is!

kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek ijesztő paranomál


Megtekintések száma: 71407





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet