Hatszögletű piramis a Holdon: ezt magyarázza meg a NASA!

2017. december 19., kedd
Senki sem tudja, hogyan került oda, aki pedig tudja - lásd NASA - az nem mond semmit, csak sejtelmesen hallgat róla. Vajon mi lehet, és kik tehették oda?

Lehetséges lenne, hogy a Holdat egykoron egy fejlett földönkíüvli civilizáció lakta? Vagy az előző emberiség az égi szomszédunkon élt először, és cska aztán költözött le a Földre?

Egy másik teória szerint az ősi istenek, melyek valójában idegen lények voltak, a Holdon éltek több ezer éven át, és időnként a bolygónkra szálltak alá.

Bárhogyan is van, azok, akik ott éltek, nyomokat hagytak.

Nyomokat, melyeket a modern tudomány az űrrepülés fejlődésével megtalált, de letagad.

A NASA ugyanis mindent elkövet, hogy ezen leletek soha ne kerüljenek felszínre, és ne foglalkozzon velük a közvélemény, vagy a média.

Mióta elérhető bárki számára az eddigi összes holdmisszió teljes képanyaga, egyre-másra kerülnek elő a döbbenetes felvételek.

Az 1966-67 ben a Hold fotózásával megbízott Lunar Orbiter fotó archívumában találtak egy képet, ami minden bizonnyal egy mesterséges objektumot ábrázol.

Ez egy olyan szabályos, hatszögletű anomália, mely a felszínből emelkedik is, és határozott szélekkel válik el a környezettől.

Szinte tagadhatatlan, hogy ez az egész egy szabályos kört alkot.

Scott C. Waring ufó kutató szerint egyértelmű, hogy mi ez.

Az Naprendszerünkbe érkező idegenek emelhették valamilyen rejtélyes célból. Szerinte a formái ugyan megkoptak az eltelt év százezrek alatt, de még ma is látszanak a szabályos élek.

A NASA azonban az égvilágon semmit nem mond a szokatlan kőformációval kapcsolatban. Vajon ez a hatszögletű geometriai forma az egyiptomi kultúrához kapcsolódik a Földön?

Vagy van bármilyen más, logikus magyarázat a szabályosnak tűnő kráter-szerű képződmény létrejöttére?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 19262

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet