Házban rekedt sorozatgyilkosok szellemei: 5 rejtélyes, megmagyarázhatatlan eset, mely a túlvilágról mesél

2018. december 26., szerda




Egyes esetek a történelemben arra engednek következtetni, hogy bizonyos sorozatgyilkosok még a haláluk után is abban a házban kísértenek, ahol végeztek magukkal, vagy áldozataikkal. Ezek a lények gonosz démonná vagy poltergeistté manifesztálódva bolyonganak az ódon falak között, arra várva, hogy ártatlanok lelkét ragadják el?

A sorozatgyilkosok még életükben is borzalmas személyek lehettek, azt azonban legborzalmasabb álmainkban sem gondolnánk, hogy ezek a „lelkek” még a pokolba sem nyertek bebocsájtást, annyira szörnyű tetteket követtek el.

Szellemük itt ragadt, a házak falai között kísértenek, és várnak… Várnak arra, hogy lecsaphassanak, egy napon visszatérjenek.

Az amityville-i sorozatgyilkos, Ronald DeFeo

Ha valaki megemlítni hogy Amityville, a legtöbbeknek azonnal beugrik a ezzel kapcsolatos hollywoodi film, mely szellemekről, megőrülő családfőről mesél.

A film mögött ugyanis rengeteg valós esemény áll.

1974. november 13-án 6 embert lőttek le, később kiderült, hogy Ronald DeFeo Jr. követte el a gyilkosságokat.

Saját családját ölte meg hidegvérrel. Ez még nem is lenne túlzottan említésre méltó, akár lehetett volna egy klasszikus sorozatgyilkos is, azonban

a bíróságon azzal védekezett, hogy hangokat halott a fejében, amelyek arra kérték, hogy ölje meg szüleit és testvéreit.

Soha nem bizonyosodott be, hogy a férfi igazat mondott-e vagy sem, de nem találtak nála mentális betegségre utaló jeleket, tüneteket. Az által említett démonok pedig beégtek a helyiek tudatába.

Később a Lutz család költözött a házba, akik furcsa jelenségeket és Roland DeFeo jelenlétét is tapasztalták. Tárgyak estek le a helyükről, a bútorok átvándoroltak a szobák egyik sarkából a másikba, és rothadó emberi hús szaga lengte be az egész otthont…

Sokak szerint a férfi kísértete még ma is a házban van.

Ted Bundy, aki élve nyúzta a nőket

Talán ő a világ legismertebb és egyben legborzalmasabb tetteket elkövető sorozatgyilkosa. Azt beszélték róla, hogy egyes női áldozatait élve nyúzta meg, majd fellógatta kibelezve őket a pajtában, mint az elejtett őzeket.

A férfi eszelősen gonosz volt, és nem ismert bűntudatot, vagy megbánást.

Bevallotta, hogy legalább 30 nőt gyilkolt meg 6 államban.

Utolsó napjait a Florida Állami börtönben töltötte, hogy aztán villamos székben nyerje el méltó büntetését 1989 januárjában. Ted Bundy testét a halálos ítélet végrehajtása után elhamvasztották és hamvait Washington államban szórták szét.

A szelleme azonban nem hagyta el az élők világát, és sok szóbeszéd keringett arról, hogy a börtön falai között néha még kísérteni szokott rémlő árnyalakként.

2001-ben egy őr rémült halálra, amikor meggyőződése szerint Bundy szellemét látta ülni a villamosszékben, aki rámosolygott.

Amint közelebb lépett volna a szellemhez, az lassan szertefoszlott, mintha ott sem lett volna.

Hasfelmetsző Jack

Hasfelmetsző Jack legendáját szintén mindenki ismeri. Ő volt az a rejtélyes sorozatgyilkos, akinek a kilétére soha nem derült fény, és a London utcáin bóklászó prostituáltakat mészárolta 1888-ban. rengeteg elmélet született arra vonatkozóan, hogy pontosan ki lehetett.

Sokan még ma is látni vélik egyes helyeken, főleg azokon az utcákon, ahol annak idején meggyilkolta áldozatait.

Azt utóbbi években az is többször előfordult, hogy az áldozatainak kísérteties alakját látták végiglebegni a gyilkosságok helyszínein.

Egyesek szerint a hasfelmetsző már akkor halott volt, mikor elküldte a rendőröknek a hírhedt „A pokolból” című levelét. A gyilkos már akkor a pokolban égett, ezért nem kapták el sohasem, hiszen már nem volt evilágon.

Jeffry Dahmer

Iszonyatos bűnöket követette el Jeffry Dahmer is, mely annak idején hatalmas port kavart, és sokan csak a milwakuee-i kannibálként emlegették, mert az ügy vádirata szerint a férfi áldozataiból is fogyasztott.

Brutális tettek jellemezték tevékenységét. Megerőszakolta, megkínozta, majd lemészárolta férfi áldozatait, összesen 17-et, legalábbis ennyit vallott be.

Azonban utolérte a végzet, ugyanis elítélték, börtönbe zárták, majd a börtönben később halálra verték.

Évekkel később többen arról számoltak be, hogy gyerekkori otthonában többször láttak elsuhanó árnyalakot, és különös hangokat a falakból.

A rossz nyelvek azt beszélték, hogy itt, eme falak között követte el az első gyilkosságait is, és a különös hangok valójában a néhai áldozatok segélykiáltásai a túlvilágról.

A bohóc ruhás gyilkos, John Wayne Gacy

John Wayne Gacy első ránézésre csak egy egyszerű, bohóc ruhába öltözött férfinek tűnt, azonban hamar bebizonyította, hogy a látszat nagyon is csal.

Gacy ugyanis egy vérszomjas vadállat volt, közel 33 ember, főleg fiatal férfiakat gyilkolt meg különös kegyetlenséggel.

Chicagoi házának hátsó kertjében 8 holttest a bomlás különböző fázisában leledző darabjait találták meg.

Az eset óta sok-sok év telt el, de a házat csak nem sikerült eladni. Bár volt többször lakva, a lakók egy idő után mindig kiköltöztek, és el is menekültek a környékről.

Azt beszélik, hogy a szomszédok időnként ördögi kacajt, és sikolyokat szoktak hallani az udvarról. Egy alkalommal paranormális kutatók vonultak ki a helyszínre, hogy felvegyék a kapcsolatot az ott ragadt lelkekkel, de a gyilkos szellemével sikerült felvenniük a kapcsolatot, aki azt mondta, hogy nem bánta meg tetteit, és őket is meg fogja ölni, ha nem távoznak el a házából.

OSZD MEG másokkal is!

bizarr ijesztő soorzatgyilkosok


Megtekintések száma: 107193





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet