Házilag készített rakétával akarja kilőni magát, hogy bebizonyítsa, hogy a Föld lapos!

2017. november 25., szombat
Mit gondolsz, elmentek otthonról, vagy csak nagyon hiszi az igazát?

A 61 éves Mike Hughes nem akármire vállalkozott.

Egyrészt mélyen hisz abban, amiben egyre többen, mégpedig a Föld laposságában, másrészt van némi barkácsolási tapasztalata.

Éppen ezért döntött úgy, hogy házi fémhulladékokból és a megszerzett korábbi tapasztalataival egy rakétát épít, majd kilöveti magát, hogy bebizonyítsa: tényleg lapos a Föld.

Mindössze 550 méteres magasságba szeretne eljutni a gőzhajtású rakétájával, és ha minden jól megy, 800 kilométer per órás sebességgel 1600 métert fog megtenni, mielőtt földet ér.

A küldetés az Egyesült Államok délnyugati részén elterülő Mojave-sivatag sík terepéről fog elrajtolni.

A férfi már évek óta próbálkozik rakétaépítéssel, több-kevesebb sikerrel. Az első ember szállítására képes rakétáját 2014-ben építette, és sikerült is vele 400 métert repülnie.

A férfi szerint a NASA titkolja, hogy a Föld lapos, és mindezt azért teszik, mert az amerikai űrügynökséget valójában kerek Föld hívők irányítják.

A laposföld elmélet lényege az, hogy a Föld nem gömb, vagyis geoid alakú, hanem egy korong, melynek szélei vannak, és ahonnan le lehet esni a nagy semmibe. Több száz évvel ezelőtt még így is hitte mindenki, aztán a modern tudomány és a csillagászat fejlődése mindent megváltoztatott.

A legnépszerűbb elmélet szerint a lapos Földet óceán, vagy egyfajta jégfal határolhatja...

Szerinted Hughes odafenn a magasban valóban azt fogja látni, hogy lapos a Föld? Vagy neki már teljesen elmentek otthonról?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr vicces laposföld


Megtekintések száma: 39748

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet