Hemzsegnek a légkörünkben az idegenek? Egy férfi 3 hónap alatt 8 ufót örökített meg az égen!

2016. szeptember 26., hétfő




Az utóbbi időben egyre több az ufó észlelés világszerte, de senki sem tudja az okát. Egy férfi Devon egén három hónap alatt 8 idegen objektumot látott, illetve örökített meg. Az idegenek egyre többet mutatkoznak?

Egyre többen állítják, hogy idegen eredetű tárgyakat láttak az égen. Időnként fénylő korongokra, sötét, fémes háromszögekre, vagy gömb alakú, nagy sebességgel közlekedő dolgokra panaszkodnak az emberek világszerte.

Az elmúlt években is sok azonosítatlan repülő tárgy bukkant fel mindenféle vidéken, de most úgy tűnik, kezdenek még jobban megszaporodni ezek az észlelések.

Hogy ennek mi az oka, vagy egyáltalán van-e különösebb oka, az rejtély. Egy biztos: az emberek nem szokványos repülőket látnak, vagy tévesztenek össze valami mással.

Ezek az olykor semmiből felbukkanó objektumok a fizikai ismereteinket meghazudtoló manőverekre képesek, és olyan technológiát hordoznak, melyet még nem ismerünk.

Így volt ezzel egy férfi, John Mooner is, aki állítása szerint csak az elmúlt 3 hónapba 8 idegen eredetű tárgyat fotózott le.

John legtöbbször narancssárgán fénylő korongokat látott, melyeken egy piros fényforrás is világított. Elmondása szerint ezeket a tárgyakat lehetetlen hétköznapi repülőkkel összetéveszteni.

Ami azt illeti, még olyan felvétele is van, amint egy utasszállító gépet kísérnek idegenek.

Sőt, egy ízben még olyan fotót is sikerült készítenie egy szivar alakú objektumról, mely kellően alacsonya szállt, hogy látni lehessen az azt vezető lények egyikét. Legalábbis állítása szerint.

Tény, hogyha bele zoomolunk a felvételbe, akkor egy idegen arcára kísértetiesen emlékeztető pacát lehet látni, ennek ellenére a férfi ezen állítását érdemes nem feltétlen készpénznek venni.

Szerinte, és rengeteg hasonló gondolkodású ember szerint nem véletlen, hogy az idegenek szinte hemzsegnek a légkörünkben. Egy az elkövetkező években megtörténő kapcsolatfelvételt alapoznak vele, próbálják az embereket hozzászoktatni létezésükhöz, hogy majd mikor kiderül az igazság, ne érje sokként az emberiséget az információ.

megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés azonosítatlan repülő tárgyak


Megtekintések száma: 168185





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet