Henger alakú szerkezet tűnt fel az űrállomás közvetlen közelében! A NASA nem árulta el, mi lehet!

2017. december 6., szerda




A sötét űr újabb meglepetése, vagy egy idegenek által készített mesterséges szerkezet?

A NASA kivételesen nem szakította meg azonnal azt az élő adást - tanulva a rengeteg különféle kritikából és vádakból, melyeket nekik szegeztek - amikor feltűnt egy szokatlan, rejtélyes, henger alakú szerkezet.

A titokzatos objektum az ISS mellett bukkant fel közvetlenül.

A felvételen a háttérben láthatóvá is válik, év ahhoz képest viszonylag jól ki is vehető.

A felvétel bár nem a legélesebb, az mégis kivehető rajta, hogy nem valamiféle fényjelenségről, vagy optikai illúzióról van szó, hanem egy fizikailag ténylegesen létező tárgyról.

Korábban hasonló alkalmakkor mindig elsötétültek a kamerák, és a NASA azonnal megszakította a sugárzást, félve attól, amit látni fognak az emberek.

Talán nem kapcsoltak azonnal, vagy hiba csúszott a gépezetbe, de az is lehet, hogy valójában tanulva a korábbiakból, nem akartak gyanúsan adást szakítani, hogy ismét magukra vonják a közvélemény figyelmét.

Mindenesetre a szokatlan tárgy valóban ott van a felvételen, és senki sem tudja, hogy mi lehet az,

Scott C. Waring ufó szakértő is megszólalt az esemény kapcsán és elmondta, hogy az idegen szerkezet egyértelműen nem ember alkotta tárgy volt.

Folyamatosan egyre közelebb merészkedett a Nemzetközi Űrállomáshoz, ráadásul egyfajta álcázó rendszer is aktiválva lehetett rajta, mivel ha jobban megnézzük a felvételt, félig átlátszó volt.

A szkeptikusok eszerint valamiféle nagyobb méretű űrszemét, vagy egy elhagyott, használaton kívüli teleszkóp, műhold vagy modul lehet, azonban nem sikerült azonosítani egyetlen ilyet sem, ami így nézne ki.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés iss


Megtekintések száma: 99605





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet