Hetek kérdése a harmadik világháború kirobbanása egy jóslat szerint?

2017. április 18., kedd
Akár már Május 13-án is kitörhet korunk legnagyobb kataklizmikus háborúja?

Egy rejtélyes, az életéről nem túl sokat eláruló médium, Horacio Villegas szerint a rettegett harmadik világháború még idén elkezdődik, méghozzá május 13-án.

A médium úgy hiszi, és azt állítja, hogy őt maga az Isten küldte azzal az üzenettel, hogy tudassa az emberekkel, hogy hamarosan eljönnek a végidők, és hogy a harmadik nagy világégésnek már csak hetek kérdése, hogy bekövetkezzen.

Persze ezt a hírt sokan kétkedve fogadják, azonban Horacio Villegas már több ízben bizonyított, ugyanis korábban Donald Trump győzelmét és elnökségét is megjósolta.

Donald Trumpra egyébként azt mondta, hogy az "Illuminátusok királya", és azt is megjósolta, hogy komoly támadásokat fog Szíria ellen végrehajtani, és elrendelni.

Ez a jós és médium most azt a megdöbbentő állítását hangoztatja, hogy a harmadik világháború már csak hetek kérdése.

A pontos dátum 2017 május 13-a. Ekkor fog kirobbanni a világ hátralévő részét meghatározó globális háború, mely egy mindent elsöprő kataklizmát fog majd okozni.

A május 13. és a z október 13. közötti időszak lesz a harmadik nagy világégés kezdete.

A médium még részletekbe is belebocsátkozott azt illetően, hogy hogyan is fog lezajlani a nagy háború, és hogyan, és miként robban majd ki az egész.

A próféciában megemlíti Észak-Koreát is, és Kínát, ami támogatni fogja majd Északot.

Az első komoly koreai háborúban pedig Amerika fogja segíteni szövetségesként. Így egy globális szembenállás fog kialakulni, ami a harmadik világháborúhoz vezethet.

Mások azonban úgy vélik, hogy ez csak a kezdet lesz, és valójában az egész az iszlámról fog szólni, és annak Európában való folyamatos térhódításáról.

Hogy ez tényleg így lesz-e azt még nem tudni. Azonban ha egy kicsi is igaz belőle, akkor nem csak Amerika, és nem csak Egész Európa, de a világ is egy olyan komoly és brutális háború képével néz szembe, mely alapjaiban rengetheti meg a világunkat.

Sokan úgy tartják ugyanis a harmadik világháborúkról, hogy azt még szuperfegyverekkel fogjuk vívni, de a negyedik világháborút már újra botokkal, és kövekkel…

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika harmadik világháború globális kataklizma prófécia


Megtekintések száma: 61199

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet