Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2019. február 2-3.: Most nehéz a szerelem

2019. február 2., szombat




A szerelem ezen a hétvégén nem jön olyan könnyedén, mint szeretnéd. Talán többet kell küzdened minden percért, és talán több időt kell töltened azzal is, hogy apró kövekből építhesd fel a szerelem várkastélyát.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként ha még mindig gyors eredményekre, gyors változásokra vágysz, és ha még mindig azt szeretnéd, hogy egy nap alatt változzon meg a szerelmi életed, ez a hétvége csalódást tartogat a számodra. A változások, az előrehaladás most lassú és fokozatos lesz szerelmi téren.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként a közös lakás okozhat feszültséget a hétvégén. Hogy még nem is laktok együtt a szerelmeddel? Nos, akkor éppen ez okozza a legnagyobb feszültséget köztetek. Ha pedig szingli vagy, erős vágy törhet rád, hogy ne élj egyedül. Bárhogy is legyen, most érdemes tudatosítanod, hogy párosan sokkal szebb és nyugodtabb az életed.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként szívesen megkérdeznéd a szerelmedet, mivel járhatsz most a kedvében, de ő sokkal nyűgösebb, mint amilyen lenni szokott. Neki valójában fogalma sincs, mivel járhatnál a kedvében, de még abban sem biztos, hogy mit is szeretne valójában. Azzal segítesz neki a legtöbbet, ha mellette vagy, és nem kérdezel.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként vedd észre, milyen nagy lehetőség érkezik a szerelmi életedbe a hétvégén. Most rád ragyog a szerelem csillaga, csak épp nem olyan fényesen, ahogy remélted. Most mindent megkapsz, amiről álmodtál, csak épp kapsz hozzá olyan plusz körítést is, amire olyan nagyon sosem vágytál.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként fontos, hogy nézz a felszín mögé a hétvégén. Valaki nem a valódi arcát mutatja, nem őszinte veled. Ez pedig szerelmi bonyodalmakhoz vezethet, különösen akkor, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben, vagy ha kifelé kacsingatsz a kapcsolatodból. Az őszinteség most a legjobb megoldás.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként nem kellene olyasmiért harcolnod, amiért nem érdemes. Ha valaki nem harcol érted, neked sem kellene érte küzdened, hiszen ilyenkor az a legvalószínűbb, hogy épp azzal harcolnál, akit szeretnél megszerezni. A harc helyett ezen a hétvégén válaszd az elfogadást, a megengedést.

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként a stabilitás és a kiszámíthatóság olyan alapértékek a világodban, amelyeket nagyra becsülsz és sokra tartasz. Itt az ideje, hogy ezeket az alapértékeket elkezdd a kapcsolatodban is megjeleníteni. Ennek pedig a legjobb módja, ha te vagy kiszámítható, és te nyújtasz stabil alapot a párkapcsolatodnak.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként van benned némi szomorúság, mert nem úgy alakul minden, ahogy tervezted. Talán a párodra, a szerelmedre szeretnél koncentrálni, de most a barátok valamiért sokkal fontosabbnak tűnnek. A szerelmi életed bonyodalmai nem vehetik el tőled azokat a barátokat, akikre mindig számíthatsz.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként úgy érzed, valaki nem tartja be a neked tett ígéreteit. De vajon azokat az ígéreteket ő tette, vagy te akartad úgy érteni, hogy épp ígéretet tesz neked? A hétvégén a realitással kell szembenézned, és ebben nagy segítségedre lesznek a szeretteid és a barátaid is.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként sokkal könnyebben tudod magad beleengedni az érzéseidbe ezen a hétvégén, mint általában. Most könnyedén ránézhetsz, milyen érzelmi folyamatok zajlanak benned, és felismerheted azt is, hogy a szerelem számodra nem egészen azt jelenti, mint amit a romantikus filmekben és lányregényekben találunk.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként csak egy lépés választ el a szerelemtől. Csak egy lépést kell megtenned, hogy megérkezz a szerelembe. Ezt a lépést azonban nem is olyan egyszerű megtenni. Főleg akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy készen állsz-e újra megnyitni a szívedet. Ha készen állsz a szerelemre, az meg is érkezik hozzád.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként vetélytársnak hiszel valakit, akinek semmilyen hatása sincs az életedre. Ahelyett hogy versengeni akarnál vele, fordítsd figyelmedet a belső munkára. A valódi vetélytársad önmagad lustább, kedvetlenebb és sértettebb kiadása. Vele kellene leszámolnod a hétvégén.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes ezotéria horoszkóp csillagjegyek


Megtekintések száma: 74398





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet