Hiába adott kalciumot a darázscsípésre, meghalt! A kalciumlobbi ellen egyre több hazai orvos is felszólal!

2019. január 22., kedd




Rengeteg a különféle tévhit a kalciummal kapcsolatban, melyek egy részét maguk az orvosok táplálják. Feleslegesen tömik vele a fél országot?

A nagy kalciumlobbi hihetetlen méreteket öltött hazánkban, és a modern orvoslás sem képes számos vele kapcsolatos hiedelemtől megszabadulni.

A legmeghökkentőbb az az egészben, hogy egy megszólaltatott orvos szerint az a legveszélyesebb tévhit a kalciummal kapcsolatban, hogy

azt gondolják róla az emberek - és néhány orvos is - hogy mindenre jó, és az allergiás reakciókra beszedve helyettesítik az allergia gyógyszereket.

Sajnos ez így van, mert számos esetben hangzik el a kalciumos dolog a darázscsípéssel kapcsolatban, ami bár enyhíthet a tüneteken, nem helyettesítik a megfelelő allergiás gyógyszert, ami sokszor még olcsóbb is, mint maga a kalcium.

Csak 2015-ben legalább egymilliárd forint értékben írtak fel kalciumot az orvosok. Ezek mind teljesen feleslegesen voltak felírva a statisztikák szerint.

Az orvosok nagy része félrekezeli a betegeket. Ma már tudományos bizonyíték van rá, hogy a kalcium nem jár számottevő hatással azokra a betegségekre, tünetekre, amikre felírják. 

Éppen ezért lényegében feleslegesen írják fel, ezzel rengeteg pénzt kihalászva a betegek pénztárcájából.

Egyesek szerint ez az orvosok és a kalcium termékeket gyártó vállalatok szándékos műve, egyfajta titkos együttműködés. Mások szerint az orvosok egy része is csak áldozat ebben a történetben.

A lenti videóban egy apa mesélte el, hogy a kalcium nem mentette meg a fia életét, és az belehalt egy darázs csípésébe.

Számos ilyen eset történt azelőtt is és azután is, ám ezekről sokszor hallgat a média, vagy annyival elintézik, hogy mérgezett volt a darázs, ezért nem hatott a sokszor a mai napig javasolt kalciumos "védelem".

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszeripar kalciumlobbi


Megtekintések száma: 69113





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet