Hiba a mátrixban? Visszatükröződtek a tárgyak az égen!

2023. november 5., vasárnap




Érdekes képek készültek Texasban, melyeken a tárgyaknak tükörképei jelennek meg az égbolton. Mi lehet a jelenség magyarázata? Hiba történt a rendszerben, és virtuális valóságunk fala omlott le? Vagy a chemtrail összeesküvéshez vezetnek a szálak?

Hihetetlen, de a képek valódiak. Nem filmhiba, vagy eszközhiba okozza őket, mert több kép is így készült el, azóta pedig más - az eszköz által készített - felvételen nem érzékelhető az anomália.

A képeken jól látható, hogy az égen repülő madaraknak mintha valamiféle tükörképe lenne az égbolton, mely talán az atmoszféra felső részéből ered.

Hogy miről lehet szó, azt egyelőre senki sem tudja. korábban ehhez hasonló jelenségeket már látni véltek, azonban azokra volt ésszerű magyarázat, mert sokan úgy sejtették, hogy egyszerű délibábokról van szó. Azonban a délibáb verzió miatt nem állja meg a helyét, mert túlságosan magasan helyezkedik el a légkörben ez az anomália ahhoz, hogy természetes, légköri jelenség legyen.

tukrozodes-az-egbolton

A neten azonnal megjelentek a különféle teóriák azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatja a rejtélyes jelenséget.

Egyesek úgy vélik, hogy a virtuális valóságunk falai kezdenek leomlani, és hiba csúszott a mátrix rendszerbe.

A virtuális valóság grafikai megjelenítésének hibái többször láthatóak voltak már az utóbbi időkben különféle égi jelenésekben, paranormális tevékenységekben. A szellemeket is egyfajta hibás kódként, megtűrt elemekként lehet értelmezni.

Mások szerint a NASA és a titokban folytatott chemtrail kísérletek állnak a jelenség mögött. A chemtrail-repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek, melyek megmérgezik és butítják a lakosságot. Az időjárás-befolyásolást és a pszichológiai manipulációelérése szintén céljuk ezzel a titkos fedett programmal.

chemtrail

Arról nem is beszélve, hogy egy korábbi cikkünkben már megemlítettük, hogy a NASA a chemtraileket arra is használhatja majd a jövőben, hogy az égbolt egyfajta óriási képernyőként funkcionáljon, melyen különféle égi jelenségeket tudnak majd megjeleníteni, így előidézve Jézus második eljövetelét.

A chemtrailek miatt alumínium részecskék milliárdjai keringenek a magas légköri levegőben, ezek segítik elő a képeken is látható tükröződő jelenséget sok más egyéb, a mérgezésből származó részecskével és molekulával együtt.

Más, sokkal földhözragadtabb elméletek szerint a légkörben már annyi nehézfém és egyéb szennyeződés található, hogy ezek kölcsönhatása váltja ki a titokzatos jelenséget.

tukrozodes-az-egbolton

Ha így van, egyáltalán nem jó hír, hiszen ez azt jelenti, hogy töménytelen mennyiségű mérgező és vegyi anyag kering a fejünk felett.

A most rögzített képek talán bizonyítékai lehetnek valaminek. Egy olyan világnak, mely a mi világunkban létezik. talán egy velünk párhuzamos dimenzió kivetített képei, vagy múltbéli idősíkok kivetülései.

Vagy talán egyszerűen csak nehézfémek különös kölcsönhatása, és a véletlen játéka. Akárhogy is, rengeteget nem tudunk még a földünkről, a minket körülvevő világról és a fizikai törvényszerűségekről...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek szimulált világ


Megtekintések száma: 99160





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet