Hihetetlen: 16 óra alatt pusztítja el a rákos sejtek 98%-át ez a természetes növény!

2018. október 30., kedd
Mivel természetes anyag, nem lehet szabadalmaztatni, ezért a gyógyszeripar hallani sem akar róla.

Léteznek olyan természetes remediák, melyeket a keleti orvoslás már nem csak hogy régen ismer, de nagyon régen alkalmaz is, méghozzá hihetetlenül nagy sikerre a feljegyzések szerint.

Ennek ellenére ma is alig hallani róluk, és a nagy gyógyszeripari vállalatok lépten-nyomon megpróbálják ezeket a remediákat ellehetetleníteni, azt állítva, hogy nem használnak, és nincs a hatásukra tudományos bizonyíték.

A képen lévő gyógynövény a rákos sejtek 98%-át megöli mindössze 16 óra leforgása alatt. Ezt senki sem hinné el, azonban nem csak feljegyzések, de független kutatások is alátámasztották már a dolgot.

Sőt, még a Life Science nívós magazin is beszámolt róla, pedig ez a magazin nem akármilyen magazin, és csakis hiteles, utána járással megírt tanulmányokat, cikkeket publikálnak.

Az artemisi, azaz édes üröm a rák egyik legnagyobb ellensége. Keleten a kínai orvoslás már nagyon régóta használja, és számtalan esetben nem csak a rákot, de egyéb súlyos betegségeket tudtak meggyógyítani vele. A rákkal kapcsolatban úgy tartják, különféle független laborokban végzett kutatások alapján, hogy a tüdőrák sejtek 98%-át tudja elpusztítani rövid idő alatt.

Az édes ürömben található artemisia annua nevű hatóanyagnak erre mindösszesen ugyanis 16 órára van szüksége...

Döbbenetes, hogy erről senki sem beszél, és mélyen hallgatnak. Persze valamilyen szinten érthető is, de erről később...

A gyógynövény önmagában a tüdőrák sejtek számát akár 28%-al csökkenti, de vassal együtt használva az Artemisia annua teljesen eltörli a rákot szervezetünkből és ahogy kísérlet mutatta, ez a növény e mellett az egészséges tüdősejtekre nem volt hatással.

Korábban még malária elleni készítményként is használták, szintén nagyon jó hatásfokkal.

A tudományos alapját is sikerült megfejteni az egésznek, és annak, hogy miért lehetne hatékony rákgyógyszert készíteni belőle, mely akár minden ráktípushoz jó lehet.

A kutatások során ugyanis észrevették, hogyha a növény egyes enzimjeihez vasat adnak, akkor az hozzákapcsolja azokat a rákos sejtekhez. Az artemisinin csakis a káros vasat tartalmazó rákos sejteket támadta, nem bántva az egészséges sejteket.

Az artemisinin leállítja az E2F1 transzkripciós faktort és beavatkozik a tüdőrák sejtek életébe. Ez azt jelenti, hogy az artemisinin a rákos sejtek reprodukálásához kellő transzkripciós módot akadályozza meg- ahogy a University of California laboratóriumában végzett kutatások mutatják.

Vagyis a gyakorlatban a sejtek - a rákos sejtek - öngyilkosságot követnek el az édes üröm fogyasztásának hatására.

Az édes üröm termeszthető a saját kertünkben is, így hihetetlenül hatékony rák elleni szert tudhatunk majd a birtokunkban.

A gyógyszeripar nem foglalkozik vele, mivel természetes anyagokat tartalmaz.

Az ilyeneket pedig a hatályos törvények szerint nem lehet levédetni, szabadalmaztatni, vagyis nincs annyi pénz benne. Épp ezért minden létező eszközt bevetnek azért, hogy az emberek ne halljanak túl sokat a növényről, miközben a nagy gyógyszergyárak megpróbálnak egy szintetikus változatot előállítani belőle, ami már szabadalmaztatható...

OSZD MEG másokkal is!

egészség orvostudomány rák életmód


Megtekintések száma: 18629

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet