Hihetetlen, a gravitációt meghazudtoló alkotásokat készít egy férfi pénzérméből!

2016. december 31., szombat




Láttál már olyan műalkotásokat, amik ellentmondtak a gravitációnak? Akkor ezt mindenképpen látnod kell!

Egy Japán férfi nagyon érdekes dologgal próbálja múlatni az idejét, és szabadidejében különféle, pénzérmékből felépített alkotásokat hoz létre.

Ez még nem lenne nagy tudomány, azonban az a mód, és pontosság, ahogyan ezt teszi, egyedülálló a világon.

Ugyanis nem használ semmilyen ragasztót, vagy más segédeszközt. Csak a két kezét, és a tárgyak tökéletes egyensúlyi állapotának elvét használja.

Azt is elmondta, hogy mindennek az a titka, hogy szilárd legyen egy-egy alkotás alapja, és akkor nem omlik össze az egész.

No persze sokan szkepticizmussal fogadják az ilyen dolgokat, de a férfi nem volt szívbajos, több videót is közzétett arról, ahogyan ezeket a csodálatos, egymáson egyensúlyozó érmehalmazokat felépíti.

Látszik, hogy nagyon gondosan odafigyel az egyensúlyra. Egy kis mozgás is elég lehet, hogy eldőljenek az alkotások.

Ilyet mi magunk is tudnánk készíteni, ha elég türelmünk lenne hozzá, és nagyon ügyesek vagyunk, de az átlagember számára ez inkább idegőrlő, mintsem megnyugtató, délutáni időtöltés.

A férfi elmondása szerint már több éve gyakorolt rá, mire először fel tudott egy ilyet építeni, aztán újabbakat és újabbakat kezdett gyártani, míg végül egyfajta szenvedéllyé nőtte ki magát.

Tökéletes egyensúlyban lévő különös tárgyakat, alakzatokat a természetben is találni itt-ott. Tibetben például vannak olyan kősziklák, melyek egymásra téve vannak olyan mérhetetlen egyensúlyban, hogy nem lehet kibillenteni őket abból az állapotból.

Sokak szerint, akik ilyeneket képesek építeni, azoknak a lelke, és az élete is egyensúlyban van, vagy legalábbis tudat alatt törekednek rá.

Egy biztos: türelemből vizsgázhatna és tanítani kellene!

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 26932





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet