Hihetetlen! Egy férfi egy rejtett széfet talált nagyapja házában! Soha nem találod ki, mi volt benne!

2016. október 15., szombat




Amikor a férfi belekukkantott a régóta elzárt régi típusú széfbe, teljesen ledöbbent a látványtól!

Mindannyian rejtegetünk bizonyos dolgokat. Vannak, akik emlékeket, míg mások a megtakarításukat, vagy a családi ékszereket, megkopott családi fotókat.

Ezeknek az életünk során mindig találunk egy olyan rejtekhelyet, ahová eldugjuk őket a világ elől. Így tehetett annak a férfinek a nagyapja is, akinek a dolgaira most találta rá a gyanútlan unoka.

Egy férfi nemrég vesztette el a nagyszüleit, akikkel nagyon jó viszonyt ápolt. A haláluk után csak nagyon ritkán látogatott el a nagyszülői házba.

Ilyenkor mindig régi emlékek kerítették hatalmukba. Például az, amikor a nagyapja a „Kincses sziget”-ből olvasott neki, és gyakran játszottak kincsvadászosat.

A férfire hagyták a nagyszülők azt a Tennessee-ben található családi házat, ahol korábban éltek. Egy napon, mikor a férfi épp a házban pakolászott, felfedezte, hogy az egyik lépcső alatti kis gardróbban a padló különösen furcsa.

Odament, kitapogatta, és érezte, hogy van a padló alatt valami. Gyorsan szerszámokat hozott, és felszedte a padlózatot, ami alatt egy nagyon régi típusú széfet talált legnagyobb döbbenetére.

Eltávolította a fémfedelet, majd egy kombinációs zárral találta magát szemben. Ekkor kezdett igazán izgalmassá válni a helyzet. Nem tudta kinyitni a zárat, mert nem tudta a kombinációt, ezért kihívott egy lakatos mestert, hátha neki sikerül kinyitni.

A szakembert is zavarba ejtette a szerkezet, és a szűk hely miatt nem tudta kinyitni. Aztán mindketten újra nekiestek, mire végül sikerült eltávolítani a kombinációs zárat.

Először úgy tűnt, mintha nagy téglákkal lenne a széf telepakolva. A férfi emlékezett is, hogy néhány éve volt egy nagy csőtörés a házban, és a nagyszülei talán téglákkal bélelték ki a széf tetejét, hogy ne folyjon be a víz.

Amikor azonban kiszedegették a széf tartalmát, teljesen ledöbbentek. A téglák valójában régi könyvek voltak, egyidősek a nagyszüleivel, vagy talán még azoknál is idősebbek.

A nagymama igazi érmegyűjtő volt, rengeteg érmét találta odalenn a széf belsejében. De nem csak érmékkel volt dugig, hanem különféle családi ereklyékkel, fotókkal, könyvekkel, és egyéb dolgokkal.

A régi dolgok között találtak még egy szinte csillogó állapotban megmaradt ezüst érmét is, bár a papír dollárosok már nem voltak ennyire szerencsések.

A kacatok között megtalálták nagyapja antik fegyvereit is, a hozzájuk való különleges töltényekkel.

Azonban a széf legértékesebb tartalma egy kis szerszámos láda volt, amiben különféle nagyon régi de értékes ékszerek hevertek.

A férfi biztos volt benne, hogy a nagyszülei azért rejtették el ezt a széfet, hogy majd egy napon megtalálja, és újra eszébe jusson gyerekkora, amikor rendszeresen azt játszották, hogy kincskeresésre indultak nagyapjával.

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 38411





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet