Hihetetlen! Egy férfi női mellek segítségével jósol

2016. szeptember 26., hétfő




Bizarr, már-már mosolyra késztető hír járta be az internetet. Egy kínai idős férfi azt állítja, képes megjósolni a jövőt női mellekből. Pimasz próbálkozás, vagy tényleg van benne valami?

A jövő megjóslásának eddig is tudtuk, hogy léteznek nagyon különös módjai is. Van, aki kézrátétellel képes jósolni, van, aki egy tál körömből, vagy hajból, de még olyan is akad, aki vizeletből árulja el a jövőt.

Egy kínai férfi azonban überel mindenkit: ő ugyanis női mellek taperolása segítségével árulja el a hölgyeknek a jövőt.

Még az elképzelés is abszurd, mégis igaz. Az illető férfihez sok nő jár, hogy mondja meg nekik a jövőt. És ráadásul azt beszélik, hogy az általa mondottak mindig be szoktak jönni!

Egy a netre tedd videón is jól látszik, ahogy a mankós idős férfi ül, és egyik kezét egy fiatal nő blúza alá süllyeszti.

A legtöbben azt gondolnák, hogy nagy csibész az öreg, és hogy nincs itt szó semmiféle jóslásról, csak egy remek módot talált arra, hogyan fogdoshat fiatal lányokat.

Bárhogyan is, akármit is vetünk a szemére, az interneten egyre többen jelentkeztek olyanok, akik már jártak a férfinél, és az a szóbeszéd alakult ki körülötte, hogy tényleg képes előre látni az illet jövőjét, és sohasem téved.

Akárhogy is, nem valószínű, hogy sűrűn talál kuncsaftot, aki ilyen módon kíváncsi a saját jövőjére.

érdekes video érdekesség bizarr jóslás vicces humoros


Megtekintések száma: 171875





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet