Hihetetlen: ez a 100 éves orvosság visszafordíthatja az autizmus tüneteit: az orvosok nem beszélnek róla!

2017. augusztus 26., szombat
Egyetlen adag után is elképesztő dolgokról számoltak be. A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy napvilágra kerüljön széles körben.

Az autizmus betegsége ma nem gyógyítható. Sőt, ez egy olyan kórkép, amivel a gyereknek születésétől fogva együtt kell élnie, akárcsak a családjának.

Azonban azt nagyon kevesen tudják, hogy ezzel kapcsolatban - is - rengeteg mindent elhallgat a gyógyszeripar. Többek között azt, hogy van rá ellenszer, méghozzá egy nagyon is hatékony ellenszer, amit a természettudomány már vagy 100 éve ismer.

Azonban nem érdeke senkinek felfedni a titkot és széles körben terjeszteni a médiában.

Egyetlen adag után a gyermekek szülei hihetetlen javulást érzékeltek a gyermekek viselkedésében, néhányan először beszéltek erről a tanulmányban, mely igazolta az orvosságot és annak hatását.

Dr. Robert Naviaux, a San Diego-i Orvostudományi Egyetem egy nemzetközileg elismert humán genetikai szakértője, aki a metabolizmus, a metabolomika és a mitokondriális gyógyításban rejlő hibákat tanulmányozza, nyíltan beszélt a megoldásról.

Elmondta, hogy sok más betegséghez hasonlóan a gyógyszeriparnak egyszerűen nem érdeke, hogy meglegyen bizonyos dolgokra az ellenszer.

Ő volt az, aki észrevette az orvosság megdöbbentő hatásait. Miután egyetlen dózisú suramint adtak az autizmusnak szenvedő fiúknak, öt és tizennégy éves kor között, Naviaux valami hihetetlen dolgot vett észre – a tünetek jelentősen enyhültek.

„Egyszeri adag után olyan volt, mintha egy úttorlaszt takarítottak volna el.” - mesélte.

A vizsgálatok ideje alatt 5 gyerek is suramint kapott, mindegyiknél jó hatást értek el. Volt, aki 5 év nem mondott ki teljes összefüggő mondatot, és a kezelés után erre képes volt.

Természetesen nem kaptak támogatást a gyógyszer továbbfejlesztésére, és minden pénzcsapot el is zártak előlük, mivel már akkoriban is hatalmas ipari szegmens épült az autizmusra, a különféle szintén semmit nem érő fejlesztési programok, és a tonnaszámra szedendő havi gyógyszerek melyek bevételt jelentettek a gyógyszeriparnak.

Dr. Naviaux nem állítja, hogy 100%-os a gyógyszer hatékonysága, de azt igen, hogy szándékosan el lett nyomva egy viszonylag jó hatásfokkal rendelkező orvosság.

Hogy valaha lehet-e valami a közel 100 éves csodaszerből? Nem tudni. Egy napon, ha a gyógyszeripari érdekek is úgy kívánják, felszínre hozhatják, és eladhatják nekünk újracsomagolva, mintha épp akkor fedezték volna fel. Mint ahogyan sokszor verték már át így a betegeket.

OSZD MEG másokkal is!

egészség alternatív gyógyászat gyógyszeripar természetes remediák


Megtekintések száma: 56757

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet