Hihetetlen! Megtámadta egy medve, videót készített róla!

2016. október 4., kedd




Egy férfi elképesztően felkavaró felvételt készített közvetlenül egy őt ért medvetámadás után.

Nincs is nagyobb rémálma az önjelölt kalandoroknak, hegyekben túrázóknak, mint átesni a lehető legborzalmasabb dolgok egyikén: egy medvetámadáson.

Már ha túléli valaki, mert rendszerint ezek a támadások mindig az utazók életébe kerülnek. A medve nem játék, és a medve szinte mindig győz.

Átlagban egy embert marcangolnak halálra medvék Észak-Amerikában. És akkor a túlélt támadásokról, kisebb sérüléseket okozó balhékról nem beszéltünk.

Azért akadnak kivételes esetek, amikor a medve valamiért nem öli meg az áldozatát, vagy az áldozatnak sikerül elmenekülnie.

A medve alapesetben nem agresszív, de gyakran éhes, és van, hogy tényleg minden ok nélkül foga magát, és rátámad az emberre.

Egy férfi egy olyan felvételt készített, melyet közvetlenül egy igazi medvetámadás után rögzített, még szinte sokkos állapotban.

A férfi arról is beszámolt, hogyan küzdött az életéért a medvével. 

"Az arcommal a sárba buktam, majd a kezeimmel védtem a tarkómra téve a nyakamat, miközben a bestia a kezemet és a vállaimat harapdálta. Olyan érzés volt, mintha fogakkal rendelkező kalapáccsal ütlegeltek volna!"

Azonban előre figyelmeztetünk: a videó nagyon felkavaró és véres, csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Ha te is úgy gondolod, hogy a videó felkavaró, de másnak is látnia kell, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen bizarr durva


Megtekintések száma: 179775





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet