Hihetetlen: térkapu nyílt az égen a földönkívüliek által?

2018. január 10., szerda
A jelenségnek több tucat szemtanúja volt, és felvételek is készültek róla.

Nem akármilyen eseménynek voltak tanúi az emberek Argentínában.

A jelenség alkonyat után, az éjszakai egyre sötétedő égbolton jelent meg. Soha azelőtt nem tapasztaltak hasonlót még a helyiek.

Elmondásuk szerint olyan volt, mintha egyszerűen szétnyílt volna az ég, és egy másik világ egyfajta képe sejlett volna fel benne.

Maga a felvétel 2018. január 4-én készült az esti órákban.

A tiszta, felhőtlen égen egy ragyogó fénygyűrű volt látható, amely lassan tágulni látszott, a közepén egy kisebb ragyogó ponttal.

A furcsa jelenségnek többen is szemtanúi voltak és lefotózták, illetve felvették mobiltelefonjukkal. A videó felkerült a közösségi oldalakra is és pillanatok alatt több tízezren ezren nézték meg.

Nagyon sokan tanakodtak arról, hogy vajon mit is lehet látni pontosan a felvételen, de senki sem tudta megadni a pontos és elfogadható magyarázatot.

Akad olyan elképzelés, mely szerint valójában a felvételen látszó jelenség egy téridő portál, melyet földönkívüliek nyithattak. Több szemtanú is beszámolt ugyanis arról, hogy a jelenséget megelőzően furcsa fények táncoltak az égen.

A szkeptikusok eleinte azt mondták, hogy hamisítvány a felvétel, de egyre több szemtanú jelentkezett, akik ténylegesen látták a jelenséget.

Talán tényleg egy földönkívüliek által nyitott téridőportál volt? Vagy egy titokban fellőtt kísérleti rakéta? Az igazság odaát van...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan összeesküvés bizarr téridő portál


Megtekintések száma: 122869

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet