Hihetetlen történet: időt utazott, és találkozva jövőbeli önmagával videóra vette az egészet!

2017. március 28., kedd




Elképesztő bizonyíték egy megtörtént időutazása?

Ha valaha volt az időutazásnak Szent Grálja, akkor az a videó felvétel biztosan az, amit egy férfi készített állítólagosan arról, hogy jövőbeli öregebb önmagával találkozott egy időutazása során.

A történet már önmagában véve is elképesztően abszurd, de vannak olyanok, akik szerint a jövőből "visszahozott" felvétel teljesen hiteles.

Miről is van ebben az ügyben szó? Az eset még 2006-ban történt, amikor egy svéd férfi éppen az eldugult konyhai lefolyót kezdte el szerelni. Szivárgás volt, és mindig minden vízben állt, ezért döntött úgy, hogy az amúgy sok mindenhez értő férfi a kezébe veszi a dolgokat.

Előkészítette a szerszámokat, átöltözött, majd nekiállt az egésznek. Kinyitotta a konyhaszekrény ajtaját alul, majd négykézlábra helyezkedett, megdöbbenve tapasztalta, hogy a szekrény belseje sokkal nagyobb.

Először valamiféle optikai csalódásnak hitte, majd mikor újra megnézte, még mindig hatalmas teret látott benne. Ekkor gondolt egyet, és belemászott.

Elkezdett befelé mászni, és egy csövön keresztül sokáig kellett kúsznia, mire fényt látott a végén. Mikor kimászott, akkor döbbent rá, hogy a jövőbe érkezett.

Håkan Nordkvist meg volt illetődve, ugyanis találkozott jövőbeli önmagával, aki idősebb és ráncosabb volt mint ő, de egészen biztosan ő volt, mert mindketten felismerték egymást.

Elmondása szerint egy hatalmas, és technológia központú világban élnek majd a jövőben az emberek. A 70 éves önmagát megtalálva pedig boldogan nyugtázta, hogy megéri majd ezt a kort.

Ha ez még nem volt elég megdöbbentő: kiderült, hogy a férfinél nála volt a mobiltelefonja, ezért azonnal tudta, hogy bizonyítékot kell felmutatnia hihetetlen utazásáról. Elővette a mobilját, majd felvételeket készített arról, ahogyan egymás mellett állnak jövőbeli önmagával.

Megmutatják, hogy még a tetoválásuk is pontosan egyezik. A dátum az elmondása szerint 2042 volt, napsütéses, meleg nap.

Mikor visszatért, rengeteg mindenkinek megmutatta a felvételt, és kitette az internetre is, hogy így bizonyítsa, hogy az időutazás igen is lehetséges.

A férfi a mai napig nem tudja, mi történhetett akkor a konyhában és hogyan volt képes áttörni a téridő korlátait.

Bár sokan az időutazás Szent Gráljának tartják a videót, és az egyetlen olyan mozgókép anyagnak, mely bizonyíthat egy megtörtént időutazást, rengetegen vannak, akik nem hisznek neki, és úgy gondolják, hogy csak egy egyszerű csalásról van szó.

Håkan elmondása szerint nem érdekli, hogy ki hisz neki, vagy ki nem, mert szerinte a jövő őt fogja igazolni. A kétkedőknek azt mondta, hogy 2042.ben mikor elérkezik a nap, meg fogja látogatnia a fiatal önmaga – aki most ő – és ezzel bizonyítottá is fog válni a világ tömegei számára, hogy az időutazás lehetséges.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek időutazás hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 388410





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet