Hihetetlen tudás birtokában van ez a 12 éves lány! Nem fogod elhinni!

2017. május 7., vasárnap




Egy IQ teszt alapján igazolták, hogy olyan tudása és elméje van, amivel nem találkoztak még a Földön.

A 12 éves Nicole Barr igazán különleges lány. Bár még nagyon fiatal, rengeteg közös van közte, és a világ vezető elméi között.

Már egész fiatalon felfigyeltek a szülők furcsaságokra a lányuk körül. De azt még ők sem gondolták, hogy egy IQ teszt olyan eredményt hoz, amire senki sem számított.

A lény ugyanis az IQ teszt alapján okosabb a világ vezető tudósainál, de még Albert Einsteinnél, és Stephen Hawkingnál is.

Fontos megemlíteni, hogy ez egy hivatalos IQ teszt, és ebből derült ki, hogy a lánynak elképeszt tudása van. Az Egyesült Királyságban kezdett el nemrégiben tanulni, a Burnt Mill Akadémián Harlowban.

Itt vették észre először, hogy kivételes tehetség, a problémamegoldó képessége pedig egyenesen bámulatos.

A tanárai elmondásai alapján nincs az a nehéz logikai feladvány, amit néhány perc alatt ne tudna megoldani.

Ekkor döntöttek úgy, hogy javasolják neki és a szülőknek, hogy végeztessenek el egy Mensa-tesztet, amivel lemérhetik a lány intelligenciáját.

Amikor megjöttek a teszt eredményei, a szülőket és a tanárokat valósággal sokkolta az eredmény. A teszt ugyanis azt mutatta, hogy a 12 éves lánynak 162 az IQ-ja.

Ez olyan magas érték, hogy ezzel hivatalosan megelőzi Albert Einsteint, és Stephen Hawkingot is.

Ez hihetetlen nagy potenciál. Nicole minden bizonnyal egy jövőbeli briliáns elme lehet, és olyan neves tudóssá nőheti ki magát, mint amilyen Einstein volt, vagy maga Stephen Hawking.

Lehet, hogy rengeteg különleges fizikai és matematikai összefüggés és felfedezés fog a nevéhez fűződni néhány éven belül.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 94003





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet