Hillary Clinton azért bukta el a választást, hogy ne kelljen az ufó aktákat nyilvánosságra hozni?

2016. november 15., kedd




Az ufó hívők és egyes politikai elemzők szerint Hillary Clintonnak kellett volta nyernie, mégsem így történt, és ez nem véletlen: szerintük az amerikai árnykormány, és a titkosszolgálatok együtt akadályozták meg, hogy elnök lehessen, hogy ne hozhassa nyilvánosságra az ufó aktákat.

Hillary Clintont politikailag megsémisítették. Azonban még így is örülhet, hogy ezt a megsemmisítést csak politikailag kell értelmezni.

Sokan attól tartottak ugyanis, hogy Hillary ellen merényletet fognak majd elkövetni, ha megválasztják elnökké. De miért is?

Hillary különös figyelmet szentelt már korábban is az idegenekkel kapcsolatos dolgoknak. Szerinte ugyanis a nemzetnek nincs titkolni valója, és nem is tarthat semmit titokban az állampolgárok előtt, ha valóban léteznek idegen lények.

Ezért még a választások során halálosan komolyan belengette ígéretként, hogy a megválasztják, akkor minden borít, és nyilvánosságra hozza az összes eltitkolt ufókkal, idegenekkel kapcsolatos titkos aktát

Már akkor felmerültek kételyek egyesekben, és azt hangoztatták, hogy bizonyos erők azon fognak mesterkedni, hogy soha ne jusson el a győzelemig.

Így is lett, ugyanis nem választották meg elnöknek, és sok összeesküvés elmélet hívő szerint pontosan az akták nyilvánosságra hozatala miatt nem történhetett az meg, hogy megválasztják.

Az Amerika szívében ténykedő titkos szervezetek és az árnykormány ugyanis meg akarja minden áron akadályozni, hogy az emberek megtudják: nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Hisz gondoljunk csak bele. Az egyház hitéleti válsággal találná szemben magát, a szkeptikusok zavarban lennének, azok, akik mindvégig hittek az idegenekben pedig szintén bizarr ijedtséggel vegyült izgalommal fogadnák a tényeket.

Rengeteg konfliktus és helyi háború ütne ki. A szekták működése felerősödne, és a világvége hívők egy esetleges inváziótól kezdenének el tartani.

Ezt belső források és pletykák szerint minden eszközzel kész volt megakadályozni a titkos társaság, még azt is számba vették, hogy Hillaryt megválasztása esetén el kell tenni láb alól.

A választás volt az egyetlen lehetőségük, hogy törvényes módon beavatkozzanak, és megakadályozzák Hillary hatalomra kerülését. Az illuminátus árnykormánynak ugyanis az a legfontosabb, hogy egy olyan jól kezelhető bábot ültessenek az elnöki székbe, aki nem annyira tudatos, mint Hillary.

Hillary többször tett olyan kijelentéseket, miszerint ő személy szerint is szeretné tudni, pontosan mi folyik az 51-es körzetben, vagy, hogy mi is történt 1947-ben Roswell közelében.

Donald Trump személyével jól járt Amerika titkos kormánya, és az elit, mert tartani fogja a száját, ha egyáltalán fogalma lesz róla, hogy mi is folyik az amerikai nép tudta és beleegyezése nélkül az országban.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos akták eltitkolt tények politika


Megtekintések száma: 40401





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet