Hillary Clinton titokzatos kórral küzd, melyet titkol a világ elől?

2016. augusztus 17., szerda




Hillary Clinton feltehetően Parkinson-kórban vagy valamilyen hozzá hasonló kórban szenvedhet, vagy egy még ismeretlen betegségben. Egyes források szerint ez mentális képességeire is hatással van, és az agya kezd teljesen leépülni mások pedig egyenesen azt állítják, hogy Hillary Clinton valójában nem is ember...

Egyre több furcsa dolog történik Hillary Clinton körül. Sokan emiatt különféle teóriákat, megalapozatlan, hol komolyabban megalapozott teóriákat gyártanak arról, hogy pontosan mi baja lehet.

Mert szemmel láthatóan van valami baja, hiszen különféle szemmel látható tüneteket produkál.

A titkosszolgálat tud róla, ahogy az őt körülvevő szűk társaság is. Valamiféle mentális betegség, esetleg Parkinson-kór lehet a háttérben, de egyes források még ennél is titokzatosabb problémáról suttognak.

Rejtélyes tünetek

Furcsa, már-már bizarrnak mondható grimaszokkal operál, melyet nem lehet mire vélni. Egyszer-kétszer még beleférne, de egyre gyakoribbak, és egyre indokolatlanabbak.

Nem egyszer a villanó vakuk fényétől tűnik úgy, mintha megijedne, vagy teljesen lefagyna.

hillary-clinton

Rengeteg alkalommal előfordult már az is, hogy elvesztette egyensúlyát, és a testőreinek kellett segíteniük neki. Az egyre súloyabb állapot tehát tagadhatatlan, már cska az a kérdés, hogy pontosan mi okozza valójában? És miért kell ennyire titokban tartani?

Egyértelmű. Ha valóban egy súlyos betegségtől szenved, mely mentálisan is kihat az állapotára, akkor ha az most kiderül, nem lesz esélye az elnökválasztáson.

Tiszta sor tehát, hogy nem akarják, hogy ezek az információk napvilágot lássanak, mert ez Hillary felfelé ívelő pályafutásának a végét jelentheti.

Pedig egyre több felvételen látni gyanús dolgokat. A rángatózó szájmozgások szintén azt sejtetik, valami tényleg nincs rendben.

Az egyik alkalommal az egyik orvost - aki időnként biztonsági embernek van öltöztetve az elterelés végett - Diazepam injekcióval látták a kezében.

De mi is ez a gyógyszer pontosan? A diazepám egy benzodiazepin származék, gyógyszerként a szorongás, az álmatlanság, a rohamok, az alkohol elvonási tünetek és az izomgörcsök kezelésére használják. A gyógyszert tabletta és injekció formájában is gyártják. Epilepszia gyógyszer.

A fenti videó interjúban például arról beszél az egyik titkosszolgálati munkatárs, akinek sokszor volt szerencséje a nőhöz, hogy Hillary Clinton egyenesen őrült, és valóban van valami baja.

Ezen a lenti videón is szó szerint megfagy néhány kínos pillanatra, amit sokan nem tudtak mire vélni. A biztonsági ember rohant oda hozzá, hogy tájékoztassa, beszéljen tovább, folyamatosan.

Ne feledjük, 2012 végén Hillaryt súlyos trauma érte a fején egy agyrázkódás alkalmával, ezért vérrög keletkezett az agyában. Akkor az orvosok még hárítottak: Szerintük nincs semmilyen hatása páciensük idegrendszerére az a vérrög, amelyet a fejében találtak, az amerikai külügyminiszter "teljes felgyógyulásával" számoltak.

Csakhogy ez a felgyógyulás soha nem következett be, azóta egyre rosszabb az állapota.

Reptilián

Egyes ufó hívők körében ismert teóriák szerint a reptiliánok már régóta köztünk vannak. Ott vannak az átlagpolgárok közt, a tévékben,  kormányzati szinteken. Egyre nyilvánvalóbb jelenlétük. Több alkalommal kaptak lencsevégre ezen eltitkolt fajú közszereplőkről olyan felvételeket, ahol egy pillanatra látszik az alakváltásuk folyamata.

Sokak szerint Hillary is egy ilyen alakváltó reptilián, és valójában nem ember. Erre sok jel utalhat, az egyik ilyen, amit ki szoktak emelni az az, hogy Hillary tekintete időnként nagyon nem emberi.

hillary-clinton-nyelve

Legtöbbször a reptiliánok hüllőszerű szemei válnak láthatóvá egy-egy pillanatra, de van hogy fejformájuk, arcszerkezetük is megpillantható az emberi arc “mögött”.

A nő nyelvén is találtak egy érdekes foltot, ami időnként ott van, és egyes interjúk, felvételek közben lehet felfedezni. Ez persze lehet a mentális betegség teória alátámasztója is, talán a gyógyszerek mellékhatása.

hillary-clinton-reptilian

A reptiliánok fenn akarják tartani a bolygó és az emberiség karantén állapotát. Ameddig csak lehet, igyekeznek szolgafajként tartani az emberiséget.

Nem érdekli őket, hogy milyen a Földön a technológia fejlettségi szintje, vagy milyen a vallás, egészen addig, amíg ők uralkodhatnak felette.

Az ellenlábasok kitalációja?

Persze akadnak szkeptikusabb szemléletű emberek is, akik úgy hiszik, hogy az egész hír a mentális betegségről, és a még vadabb reptilián teóritáról csak egy szemfényvesztés, egy ügyes trükk arra, hogy Hillarynek ártsanak vele.

Ne feledjük, nagyon közel van már az új elnökválasztás, és Donald Trump minden követ megmozgathat azért, hogy Hillaryt ellehetetlenítse, rossz fényben tüntesse fel.

hillary-clinton

Ha csak egy ügyes koholmány, akkor elég jól sikerült, mert rengeteg ember bekajálta a dolgot. Sok oldal, cikk, és még műsorok is foglalkoztak a kérdéskörrel, és az elnökjelölt asszony titokzatos betegségével.

Állítólag nem véletlen ez a durva támadás és lejáratás.

Ne feledjük, Hillary ígéretet tett arra, hogy ha megválasztják, feloldja a titkosítást minden UFO-aktáról.

Szokták mondani, hogy minden pletykában van egy kicsi igazság is. Mi van, ha csak egy kicsi valóságalapja is van a pletykának...?

paranormál idegenek összeesküvés politika reptiliánok


Megtekintések száma: 20105





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet