Hitler még életben van? Bizarr felvétel járja a netet!

2018. március 11., vasárnap




Szerintetek mi lehet erre a magyarázat? Egyszerű hasonlóság, vagy tényleg ő látható rajta?

Lehet, hogy Hilter avlóban túlélhette a második világháborút, és nem vetett önkezével véget az életének.

Lehet, hogy sikerült is kijutnia valahogy Berlinből, majd elhagynia Németországot, és egy távol eső országba menekülnie, mint Argentína...

De várjunk csak... mi van akkor, ha valójában mégsem oda távozott?

Vagy legalábbis nem maradt ott meghalni, és tovább állt olyamn helyre, ahol igazi kemény diktatúra van, ahol továbbra is otthon érezhette magát...

Ismeretes, hogy léteznek olyan CIA-hez és FBI-hoz köthető dokumentumok, melyek bizonyítják, hogy Hitler után kutatta az Argentin dzsungelekben és falvakban.

több olyan jelentés is érkezett ugyanis az USA titkosszolgálataihoz, miszerint a Führer valójában csak megrendezte a saját halálát, testet ugyanis nem találtak, legalábbis ma sem lehet bizonyítani, hogy Hitler tényleg meghalt volna.

Többekben felmerült az, hogy mindezek ellenére végül nem ott halt meg, hanem tovább állt egy újabb országba: Észak-Koreába.

Nagyon bizarr és sokak szerint abszurd elmélet, mégis sokan úgy hiszik, hogy az egészet egy felvétel bizonyíthatja is.

Az egykori náci diktátor ugyanis meglehetősen jól érzehette volna magát egy ilyen jogfosztott helyen, ahol senki sem kereste volna a világon.

A lenti felvétel állítólag egy észak-koreai rendezvényem készült.

A sorban álló tisztek és parancsnokok között hamar kitűnik valaki, aki nagyon hasonlít az egykori Hitlerre, csak mintha jóval öregebb lenne. Legalábbis az összeesküvés elmélet hívei ezt állítják.

A felvételen megnézve az ominózus képkockát, valóban látható rajta valaki,a ki olyan, mint egy Hitler. Azonban nem úgy tűnik, mintha bajsza lenne, annak ellenére, hogy a fejformája hasonlít. Valószínűleg csak belelátják az emberek azt, amit bele akarnak látni.

Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy az elmélet, miszerint Hitler észak-Koreába szökhetett Argentínából, nem olyan alaptalan összeesküvés, mint hinnénk.

Ha azonban élne, már matuzsálemkorú lenne... ez pedig tovább ront az esélyein.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek összeesküvés hitler


Megtekintések száma: 72583





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet