Hitler náci csészealjai atombombákat dobtak volna a világra?

2023. január 25., szerda




Egy Kelet-Németországi földalatti náci létesítményben borzalmas kísérletek folytak, melyek egészen Hitler legendás csészealjaihoz is elvezetnek.

Titkos, nácik által felügyelt földalatti bázis

Egyes történelmi dokumentumok, eddig titkosított feljegyzések szerint a németek a második világháború utolsó éveiben egy különleges atombombát fejlesztettek ki, melyet Kelet-Németországban teszteltek le, rengeteg orosz hadifoglyot felhasználva a kísérletek során, mintha csak kísérleti egerek lennének.

Ezekre nem csak feltételezések vannak a történészeknek, hanem konkrét utalások hivatkoznak rá egyes amerikai és orosz titkosszolgálati jelentésekben.

A Kelet-Németországban található Thuringia alatt volt egy földalatti náci katonai létesítmény, ahol borzalmas kísérletek folytak, melyeknek köze volt Hitler legendás csészealjaihoz is.

A nácik tényleg csak apró lépésekre voltak attól, hogy sikerrel kifejlesszenek egy igazi gyilkos atombombát, mellyel a háború végnapjaiban megfordíthatták volna a csata végkimenetelét.

Egyes katonai feljegyzések arra utalnak, hogy nagyon közel jártak a megoldáshoz, és hogy az elkészülő atomtölteteket a Haunebu típusú repülő csészealjak szállították volna, és dobták volna le a szövetségesek területeire.

A Haunebu sorozat – Hitler csészealj flottája?

A Haunebu 3 volt az első Anti gravitációs meghajtóval ellátott a mai értelemben vett UFO.

Nagyon sok korszakalkotó találmányuk volt, messze megelőzték a korukat természettudományos és technikai értelemben is.

Mégsem tudták megnyerni a háborút, mert túlságosan elhúzódtak a fejlesztések, és a nagy náci csészealj flotta nem tudott létrejönni, pedig egyes becslések szerint több ezer csészealjból álló flottáról lett volna szó.

Csak viszonyításképpen, hogy mennyire erős és fejlett volt egy ilyen náci csészealj: Az amerikai Byrd admirális egész hajóflottáját a földdel tette egyenlővé alig néhány ilyen repülő korong. Az admirális beszámolója alapján ezek a tárgyak úgy cikáztak a levegőben, hogy azokat képtelenség volt eltalálni.

Ráadásul nem csak hétköznapi fegyverekkel voltak felvértezve, hanem pulzáló lézerágyúkkal is. Alig 50-100 ilyen repülő koronggal át lehetett volna venni a világ felett az irányítást, mivel gyakorlatilag egy legyőzhetetlen légierővel rendelkeztek volna a németek.

A Führer által elrendelt titkos katonai program

Hans Kammler, SS tiszt volt az, aki Hitler személyes parancsára irányította a lehető legnagyobb titokban tartott kísérletsorozatot a Kelet-Németországban található Thuringia városka közelében lévő földalatti bázison.

Erre még orosz feljegyzések is utalnak, melyeket a titkosszolgálati archívumban találtak meg a történészek. Ezek a jelentések arról szóltak, hogy a nácik egy nagy erejű, pusztító bombán dolgoznak, mely egyértelműen egy speciális atombombára utal.

A németek állítólag 1945 márciusában végeztek atombomba teszteket egy meg nem nevezett helyen, a legnagyobb titoktartás közepette.

Ha sikerrel járnak, és még idő előtt képesek befejezni a tervezetet, és felszerelni a repülő csészealjakat ezekkel az atombombákkal, akkor feltehetően a Nagy Német Birodalom valósággá vált volna.

Hitler és a nácik ugyanis könnyű szerrel megnyerhették volna a háborút azzal, hogy a szövetségesek területeire atomcsapásokat mérnek, ráadásul az ő általuk épített korong alakú szerkezetek egyszerűen bemérhetetlenek voltak a radarok számára.

A történészek és elméleti szakemberek szerint csak a szerencsén múlt, hogy Németország elvesztette a háborút, és ha a szövetségesen nem nyomulnak előre olyan gyorsan, akkor talán minden másképpen alakult volna.

ufó ufók idegen idegenek hitler nácik titkos katonai programok csészealjak haunebu német birodalom


Megtekintések száma: 103348





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet