Hitler népirtó gépezete: avagy hogyan működött a Führer által létrehozott gyilkos birodalom! - DOKUMENTUMFILM

2018. június 7., csütörtök
Egy dokumentumfilm kendőzetlenül mutatja be Hitler és a nácik kegyetlen gépezetét.

1945. május: a világháború végével és a Harmadik Birodalom összeomlásával a maga teljes, szívdermesztő valójában a világ elé tárul a nácik által elkövetett népirtás kegyetlensége és gátlástalansága.

A sokmillió ember halálához vezető ördögi, aprólékosan kitervelt bűnténysorozatot a fegyverropogás elültével nagy erőkkel elkezdik feltárni a kor jogászai és társadalomtudósai.

Kétségtelen, hogy Hitler volt a valaha élt legnagyobb közgyűlöletnek örvendő vezető.

Amellett azonban semmi esetre sem szabad elmennünk, hogy a Führer igazi mestere volt mind a politikának, mind pedig a történelem zseniális manipulálásának.

Nem csak arról van szó, hogy a náci rezsim kegyetlenségét, és az emberi közönyt a másik iránt teljes mértékben legitimálta.

Arról van szó, hogy az úgynevezett genocídiumot, azaz a népirtást is törvényes keretek közé szorította.Még egy ilyen gyilkos rezsim nem működött a történelem folyamán, néhány nagyobb ősi birodalmat leszámítva.

érdemes végignézni a dokumentumfilmet, ami teljes mértékben kendőzetlen őszinteséggel tárja elénk a Hitler által megalkotott szürreális és durva világot.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 132737

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet