Hitler tényleg túlélte a világháborút? Ijesztő bizonyítékok nyomában! - DOKUMENTUMFILM

2019. január 2., szerda




A történelemkönyvekből úgy tudjuk, Hitler 1945-ben öngyilkos lett, egy brit tudós azonban úgy véli, a bunkerben talált holttest csak álca volt. 

Ha igaz ez a szenzációs elmélet, akkor hová lett Hitler?

 II. világháború legnagyobb háborús bűnőse életben maradt volna a háború után? A CIA korabeli dokumentumaiból az derül ki, hogy az amerikai szervezet komoly nyomozást folytatott annak ügyében, hogy Hitler Dél-Amerikába menekülve túlélte-e a háborút. A sokáig titkosított iratok arról számolnak be, hogy egyik informátoruk azt állította, találkozott is a náci diktátorral, írja az express angol kiadása.

Az iratok tanúsága szerint egy egykori SS-tiszt kémeknek azt nyilatkozta, hogy rendszeresen találkozik Hitlerrel Kolumbiában. Mindez 1955-ben, tíz évvel a háború vége után történt.

A magát Phillip Citroen-nek nevező férfi saját maga fedte fel az információt az ügynökök előtt, és azt állította, hogy Hitler a Bogota északi részén lévő Tunja-ban él. “Citroen azt állítja, hogy az egyénnel a ‘Residencies Coloniales’ -ben találkozott, mely forrásunk szerint volt német náci tisztektől hemzseg.”

A jelentést a CIA venezuelai irodájában találta meg egy kolumbiai újságíró, sőt, még egy fénykép is csatolva volt hozzá, melyen az informátor egy Hitlerre erősen hasonlító férfival üldögél. 

A dokumentumfilm alapjául egy több mint 700 oldalas titkosított FBI-jelentés szolgál, amelyet a History Channel csapata szerzett meg az évek során. 

A narratívát erősítendő megszólaltatják az egykori CIA-s veteránt, Bob Bear-t is, aki szerint a kormány a hazugságot próbálta meg elhitetni az emberekkel.

A műsorban felidéznek majd korabeli katonai beszámolókat, amelyek szerint Hitler bunkerében nem találták meg sem a diktátor, sem Eva Braun holttestét.

A megkérdezett szakértők ráadásul egy ötödik kijáratról is beszélnek, amely nem szerepel a jelentésekben.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés hitler bizarr történelem háborúk háború


Megtekintések száma: 53815





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet