Hitler UFO-i – A Harmadik Birodalom titkai, amit elhallgatnak a média elől

2023. március 27., hétfő




1944. január 3-án és 4-én Hitler megbeszélést folytatott Heinrich Himmlerrel. A Vril-tervezetről volt szó, amelynek az volt a lényege, hogy egy nagy Vril-űrhajó átlépheti a térdimenziók közötti csatornát, tehát a fénysebességtől független űrrepüléssel eljuthatna az Aldebaránra.

Ha megnézzük az emberiség történet, például a sumér, a babiloni, és a szíriai dokumentumokat, azokban gyakran találkozunk a kerékben található kerekek leírásával, így a Ótestamentumban Ezékiel első könyvének első fejezetében is.

Ez tisztán látható jele annak, hogy létezik az emberiség történetével párhuzamosan fejlődő magasabb intelligencia. Mindazonáltal teljesen nyilvánvaló volt, hogy a legnagyobb lépéseket az UFO-kutatás terén nem 1947-ben, Roswellben tették meg, hanem tíz-tizenkét évvel korábban Németországban.

Számos dokumentumból és beszélgetésből kiderült, hogy a német tisztek közül sokan láttak UFO-kat az égen. És vannak egyértelműen UFO-kra utaló jelek is. Peenemündét, ahol az első rakétakísérleteket végrehajtották, állandóan fürkészték a szövetséges haderők kémei, s figyelemmel kísérték a német tudósok, illetve konstruktőrök munkásságát is.

Tehát logikus az a következtetés, hogy az első kapcsolatot egy fejlett intelligenciával először Németországban teremtették meg. Különben hogy játszhatott volna ez az ország ekkora szerepet a XX. században lezajlott technikai fejlődésben?

Vajon kizárhatunk-e valamiféle földönkívüli befolyást vagy kapcsolatot a negyvenes évek elején? Vajon hogyan építették meg azt a szerkezetet, ami 1943 őszén a Vril-7- es számára készült hajtóműteszt közben volt megfigyelhető?

Az is elképzelhető, hogy esetleg egy aldebarani űrhajó volt… Amennyiben ezen feltételezésben rejtőzik némi igazság, akkor egyes Vril és Haunebu űrhajóknak még a második világháború alatt el kellett készülniük.

Hitler titkos fegyverei és UFO-i

Tudjuk, hogy a szövetségesek a háború kezdetén bizonyos okokból nem hitték, hogy Hitler rendelkezik titkos fegyverekkel. Csak az amerikaiak kezdeményezésére kezdtek el komolyabban foglalkozni a Führer beszédeiből kihüvelyezett fenyegetésekkel, és derítették ki, hogy Hitler nemcsak titkos fegyverek birtokosa, hanem a nácik kezében voltak olyan repülő szerkezetek is, amiket manapság UFO-nak hívnak.

Egy már meg is épült, óránként 1200 mérföldet tett meg, képes volt a függőleges fel- és leszállásra, repülés közben 90 fokban tudott irányt változtatni, hasonlóan a helikopterhez. Titkos csatornákon a szövetségesek tudomására jutott az is, hogy a konstruktőrök már majdnem készen voltak egy másik űrhajóval, amely állítólag 2500 mérföldet tett meg óránként, tehát a prototípushoz képest kétszeres sebességgel repült, ráadásul lézerfegyver is volt a fedélzetén, ami képes volt arra, hogy átüsse a tíz centiméter vastag páncélt is. Nem nehéz rájönni arra, hogy ettől persze elborzadt a szövetséges hatalmak minden vezérkara.

Végül is mi lett a Harmadik Birodalom e különféle titkos szervezeteiből? Erről egy csomó történet szól. Az egyik szerint a fontosabb repülő korongokat elsüllyesztették a felső-ausztriai Mold-tóban, egy másik szerint az UFO-kat Dél-Amerikában és az Antarktiszon rejtették el.

Akad olyan feltételezés is, ami szerint az Antarktiszon különben is egy német UFO-támaszpont található, és a háború vége felé sok repülő szerkezet alkatrészeit szállították oda tengeralattjárókkal.

A legbizarrabb teória az U-13-as különleges ügyosztálytól származik, miszerint a német UFO-k téridő lyukakon keresztül a múltban szálltak le, Sumérban és Babilonban, ahol régi istenek és bölcsek fogadták őket.

Hihetetlen történetek ezek, de azért akad valami kézzelfogható bizonyíték is. Vajon miért indítottak inváziót a szövetségesek Edward Byrd vezetésével az Antarktiszra?

Történelmi tény, hogy akkoriban tizenhárom német tengeralattjáró tűnt el. A második világháború végén észak-tengeri kikötőkből futottak ki ezek a tengeralattjárók, amik Walter levegő-biztosító rendszerrel voltak felszerelve, s ez lehetővé tette számukra, hogy hetekig a víz alatt maradjanak.

Ez a technológia a világ legjobb tengeralattjáróivá tette őket, ezt az USA tengerészeti dokumentumaiban el is ismerik. De az is feltételezhető, hogy fejlett technológiájuk egy-egy termékét berakodták e tengeralattjárókba és elhajóztak velük argentin kikötőkbe, vagy akár más, dél-amerikai támaszpontokra, illetve Új Svábföldre.Ezt látszik bizonyítani az a film is, ami 1947-ben készült Edward Byrd és Wood admirálisokról.

Megszerezni a titkos technológiát

Különösen meglepő volt az a nagy létszámú katonaság, amely Byrd admirálist kísérte az Antarktiszra. Miért volt szükség négyezer katonára, egy cirkálóra és egy repülőgép-hordozóra, ha csupán geológiai, illetve geofizikai kutatásról volt szó?

Biztosan akadtak még más, ismeretlen tényezők is. Az amerikaiak feladata valószínűleg az volt, hogy megszerezzék az összes hiányzó technológiát. Mégis pár nap után egy soha meg nem nevezett mértékű repülőgép veszteség után a műveletet hirtelen félbeszakították.

Vajon mi történt? Milyen titokzatos ellenség volt képes a szövetséges inváziót ilyen gyorsan és tökéletesen leverni? Talán a német haderők maradványa? Esetleg a földönkívüli aldebaranok?

Byrd admirális később elmondta a sajtó képviselőinek, hogy véleménye szerint egy újabb háború esetén olyan repülőgépek támadására kell számítani, amelyek képesek lesznek egyik sarkról a másikra repülni. Későbbi hírek szerint Byrd admirálisnak nyolc hónap és korlátlan mennyiségű felszerelés állt a rendelkezésére ahhoz, hogy sikeresen befejezze küldetését.

Azt is tudjuk, hogy nyolc hét után teljesen le volt törve. Az akkori indoklás az volt, hogy egy fejlettebb civilizáció technológiájával kellett szembesülniük. Nagy valószínűség szerint földönkívüliekről volt szó, akik az Antarktiszon együttműködtek az SS-szel és a Harmadik Birodalommal.

A világ elsüllyedt kultúráinak régi írásaiban mindenütt újra és újra szó van űrutazó istenekről, akik azért szálltak le Földünkre, hogy az emberiség számára tudást és bölcsességet adjanak át, s ezzel lehetőséget nyújtsanak számunkra egy új korszakba való belépéshez. A német birodalom titkos okkultista társaságai ismerték ezeket a hagyományokat és keresték a kapcsolatot az űrutazó istenekkel, akik valaha leszálltak Babilonban. (VÉGE)

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Rejtélyekszigete


Megtekintések száma: 30491





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet