Hogyan vonzd be a bőséget és a gazdagságot az életedbe? Ezzel a 6 praktikus tanáccsal sikerülhet!

2016. szeptember 17., szombat




Te is szeretnéd, ha életedben nem lennének anyagi gondjaid, és nem kéne a pénzen rágódnod? Szeretnéd, ha anyagilag kiegyensúlyozottabb lenne a háztartásod? vannak olyan tettek, szavak és tárgyak, melyek egyenesen vonzzák a bőséget, jólétet. Ismerj meg 6 lépést, mellyel garantáltan elindulsz a bőség útján.

Lássuk csak, mik azok a lépések, mik azok a tárgyak, melyek bizonyíthatóan szerencsét hoznak, vagy legalábbis a hagyományok szerint úgy gondolják, hogy nagy szerencsét és anyagi jólétet hozhatnak az ember számára.

Lencse

Talán az egyik leghíresebb hagyományosan is bőséget vonzó tárgy az a lencse. Persze a lencsével sokszor találkozunk újévkor, hisz ismeretes, hogy január elsején lencsét kell enni, és bőséges évünk lesz. Azonban

a lencsét nem szabad később hanyagolni, érdemes a év többi napján is vissza-vissza csempészni életünkbe,

hiszen egész évben vonzza nekünk a bőséget és szerencsét.lencse

Jó tipp lehet, ha egy tálba kiteszünk egy kis mennyiséget, ami még dekorációnak is jó lehet, vagy egy dísztarisznyába teszünk egy adaggal, esetleg zsebre vágunk néhány szemet.

Buddha-szobor

A nagy hasú Buddha szobor mindig is egyértelműen a bőséget és a jólétet ábrázolta többek között, hiszen más jelentése is van. A gazdagság, és a jó élet egyik jele volt a régi időkben ugyanis, ha valakinek teltebb alkata volt, és egyben az egészséghez is elég közel állt.

Több legenda is kering arról, hogy a Buddha szobrok szerencsét hoznak.

buddha-2

Ha ugyanis megsimogatták a Buddha hasát, és kívántak valamit, általában valóra vált. Egy próbát megér, és érdemes elhelyezni egy Buddha szobrot a szobánkban.

Jáde kő

Rengeteg drágakő és ásvány van, amiről azt tartják, hogy erőt, gazdagságot hoz az életünkbe. Ezek közül talán a legnépszerűbb, legtöbbször emlegetett a jáde kő. A régi időkben ékszerként is hordták a jáde köveket különböző ékszerek részeként.

Mindig a tehetősek kiváltsága volt különböző méretű jáde köveket hordani.

Ha mi is tartuk magunknál jáde köveket, akkor biztosan számíthatunk egyfajta minőségi ugrásra anyagi helyzetünkben. Legpraktikusabb gyűrűként, karkötőként vagy nyakláncként hordani, mert még mutatós is.

Régi pénzérmék

Biztosan előfordult már, hogy régi, esetleg már nem is forgalomban lévő pénzérméket találtunk nagytakarításokkor. Érdemes ezeket az érméket összegyűjteni egy tálba, és egy jól látható helyre kitenni őket.

Ha ugyanis minden nap látjuk ezt a pénzérmékkel teli tálat, tudat alatt máris úgy érezhetjük, hogy gazdagok vagyunk.

aranyerme

Ha pedig tudatban bővelkedünk a jólétben, be fogjuk a vonzás törvénye alapján vonzani az anyagi beteljesülést, gazdaságot.

Piros pénztárca

A piros pénztárca a lencse mellett a másik legismertebb gazdagságot vonzó babona tárgy. Rengetegen hisznek a jótékony hatásában. Bármilyen méretben választhatunk ilyen pénztárcát, de érdemes nagyot venni, hisz a nagyobb pénztárcába több pénz fér.

A piros szín és a gazdagság összefüggésben vannak egymással, így a hiedelem szerint a legjobb mágikus erővel a piros színű pénztárca bír.

Hatását felerősíti, ha anyaga bőr. Hát, mit ne mondjak, egy bőrből készült buxa sem olcsó, de ha igaz a babona, megtérülhet az ára.

Aranyhal

Az aranyhal már az ősi időkben is a bőség és a gazdagság szimbóluma volt, nem véletlenül ennyire beszédes a neve. Ahogyan az sem véletlen, hogy a pikkelyét halpénznek nevezzük.

Rengeteg népmese, mese, és egyéb történet szereplője, sokszor kívánságokat is kérhetünk tőle egyes elbeszélésekben.

aranyhal

A Feng Shui filozófia szerint ha három aranyhalunk van, akkor az gazdagságot hoz a ház számára. A hal jó szerencsét is hoz továbbá, és megvédi a negatív energiáktól az életünket.

ezotéria tanácsok spirituális életmód


Megtekintések száma: 129193





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet