Holografikus lézertechnológiával vetített égbolt: újabb bizonyíték! – VIDEÓ

2022. december 31., szombat
Újabb gyanús felvétel bizonyíthatja, hogy nem a valóságot látjuk az égen...

Egy rendkívül bizarr valami jelent meg az égen, vagy legalábbis az annak mondott vászonfelületen, mely nem hagyja nyugodni az embereket.

Az utóbbi időben elterjedt a nézet és a sejtés, hogy talán nem magát a valóságot látjuk, ha felnézünk a felhőkre.

Sokak szerint ugyanis egy szimulált világban élünk, vagy legalábbis az égbolt egy része szimulált, azaz holografikus és lézeres technológiával vetítik oda a képet.

Mindezt azért, hogy valami sokkal félelmetesebb dolgot rejtsenek el az emberiség elől.

Most egy Mexikóban található webkamera észlelt egy vetített dolgot az égboltra. Egy hatalmas, kék árnyék jelent meg ugyanis a felvételen.

Egy felhasználó 2017. október 13-án éppen a webcamsdemexico.com oldalán az élő kamerák felvételeit böngészte, amikor egy bizarr jelenségre lett figyelmes.

Az egyik tengerparti kamera éppen a csodás mexikói napfelkeltét közvetítette, amikor egy hatalmas sötét sáv kezdett terjeszkedni az égen…

A közvetítést figyelő nő elképedt a jelenségen. Mivel éppen rögzítette a közvetítést, rögtön meg is osztotta a különös észlelést.

Először azt gondolta, hogy a felkelő nap előtt álló egyik felhő okozza a jelenséget, de nagyon hamar kiderült, hogy szó sincs erről.

Egyre több nagyon hasonló furcsaságot figyelnek meg világszerte, ami arra enged következtetni, hogy valami történik a holografikus rendszerrel - már ha tényleg létezik.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál összeesküvés haarp megmagyraázhatatlan szimuláltvilág


Megtekintések száma: 155391

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet