Holografikus tenger volt látható az égen mindenki megdöbbenésére!

2020. október 24., szombat




Kínában több száz ember volt a szemtanúja...

Nemrégiben Kínában rengeteg turista és egyéb szemtanú látott valamit, ami igazán meghökkentő volt.

Egy titokzatos tenger képét látták maguk előtt. Mindezt úgy, hogy a legközelebbi tengerpart 2500 kilométerre volt.

Mégis, sokan látták, egyes becslések szerint akár százan is lehettek azok, akik a saját szemükkel figyelték perceken át az előttük hömpölygő tengert. Vagy legalábbis annak a képét.

Ugyanis nem tudtak magyarázatot adni arra, hogy pontosan mit is láttak, hiszen tisztában voltak vele, hogy tengert mégsem láthattak, mert az fizikai képtelenség lenne.

Vagy mégsem?

A szkeptikusok egy része felvetette a délibáb lehetőségét.

Igen ám, de a szakemberek szerint ez kiárt. A leggyakrabban a horizont közelében megfigyelhető jelenség során, a látóhatár szélén lévő tárgyak a földfelszín felett lebegni látszanak, esetleg fordított állásúnak tűnnek, vagy megkettőződnek.

A tény, hogy nincs a közelben egyáltalán tenger, aminek a képe megjelenne lebegve a táj felett, nagyban megbonyolítja a dolgot.

Éppen ezért került szóba az a lehetőség, amiről sokan meg voltak győződve azok közül, akik látták az egészet: egy óceán vagy tenger holografikus képe jelenhetett meg előttük.

Mások viszont úgy vélik, hogy a kiterjedtebb felületek felett kialakuló, nyugalomban lévő légkör kedvez a délibábok kialakulásának. A teljesen száraz felületek egy része, vagy akár a teljes felület nedvesnek, vagy vízzel borítottnak látszik.

Az állandóan változó, pocsolyaszerűnek tűnő kép tulajdonképpen a kék égről származik.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen megmagyarázhatatlan


Megtekintések száma: 148165





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet