Hologram égbolt: Titokzatos hullám formájú anomáliákat fedeztek fel az amatőr csillagászok

2021. augusztus 28., szombat




Érdekes és titokzatos jelenség bukkant fel az űrben. Eddig még senki sem tudta megmagyarázni, hogy mik lehetnek azok a furcsa hullámok, amit amatőr csillagászok figyeltek meg….

Egy amatőr csillagász a Földről, pontosabban Írországból szerette volna levideózni a Jupitert. Teleszkópjával sikerült is befognia a bolygót és a megfelelő nagyításban aránylag még fel is lehet ismerni.

Ebben még semmi különös sincs, mert sokan művelik ezt a fajta költséges hobbit. Csakhogy a felvételen észrevette, hogy egy különös vizuális hullám halad keresztül a képen… kétszer.

Ezt a rejtélyes jelenséget más amatőr csillagászok is megfigyelték már, amikor például a Hold felszínét videózták erős nagyításban. El is nevezték Holdrengésnek, bár sok köze nincs a valódi rengésekhez.

És ezt észlelted már? Lövik egymást a földönkívüliek? Füstölgő ufó zuhant le Amerikában

Felmerül a kérdés, vajon légköri hullámokról van szó? Esetleg egyfajta holografikus frissítésről, mialatt az álégbolton újrapozicionálják az égitesteket, és ettől az a képzet keletkezik bennünk, hogy mozognak?

A hullámforma olyan vékony, hogy szabad szemmel nem lehet észrevenni, de ha extra nagyításban figyelünk valamit az égbolton, bizony láthatóvá válik.

Sokak szerint mesterségesen gerjesztett jelenségről van szó. A hologram égbolt elmélet hívei a jelenségben bizonyítékot látnak teóriájuk alátámasztására. Szerintük ugyanis a földönkívüliek több ezernyi idegen és földi műhold segítségével egyfajta holografikus hálót vontak a Föld köré. Erre pedig az általunk ismert űrt, csillagképeket és a bolygókat vetítik. Hogy miért lehet erre szükség, még nem derült ki, de igencsak el akarnak rejteni valamit az emberiség szemei elől.

Egyes feltételezések szerint a Földön egy bolygó méretű kísérlet folyik, amelynek tesztalanyai mi, az emberek vagyunk. Talán éppen azt akarják megfigyelni, hogy miképpen pusztítja ki magát az emberiség, vagy éppen egy galaktukus állatkert egyik “ketrece” a bolygónk. Csak reméljük, hogy egyik sem igaz…

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 96743





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet