Hova tovább? Kisbabából akartak bombát készíteni! És ezek özönlenek Európába?

2020. augusztus 9., vasárnap




A borzalmas esetről a Daily Mail is írt.

A terroristáknak már semmi sem szent? És ezen terrornövendékekkel osztjuk meg a mi szeretett Európánkat sok statsiztika és feltáró elemzés szerint, amiről persze a sajtó, főleg a merkeli média mélyen hallgat.

A Daily Mail borzalmas esetről számol be, mely jól mutatja a terrorsiták maximális elszántságát és hitét megrögzött vallásuk iránt.

Egy ártatlan bébi testére rakták fel a pokolgépet, majd bepólyálták a picit a tálib terroristák. A négy férfi és az anya az élő bombával akart merényletet végrehajtani az afganisztáni Kunduzba.

A baba csak a rendőrök éberségének köszönheti az életét: a város bejáratánál feltartóztatták és átvizsgálták a gyanúsan viselkedő csoportot. 

Mikor a kicsit a kezükbe vették, kitapintották a vékonyka ruhák alatt a bombát, a terroristákat pedig rögtön letartóztatták.

A kegyetlen támadás terve még sok konzervatív muszlimot is meglepett, állításuk szerint a pici gyerekek bevetése a fegyveres konfliktusokban ellent mond a törvényeiknek, a saríának.

Nem tehetünk egyenlőségjelet az ottani terroristák, és a menekültek között, de az igen is tény, hogy ezen menekültek beáramlótömege között ott vannak elbújva az ezekhez hasonló figurák...

Lehet, hogy már rég a városainkban mászkálnak, a gyerekeink mellett állnak a szupermarketben, vagy az unokáinkkal játszanak a gyerekeik a játszótéren...

A terror egyre több arcát mutatja meg, és bár az Iszlám Államot szétzilálta már a nyugat, nem pusztult el.

Éppen ellenkezőleg, sokak szerint új erőre kapott, és egy magasabb szinten, a nemzet felett állva végzi tovább a tevékenységét, és hirdeti azt a brutálisan fertőző eszmét, ami miatt Európa a halálba rohan.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika terrorizmus terror támadás


Megtekintések száma: 122879





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet