Húst sütöttek a betonon, olyan forró volt - videó!

2016. június 14., kedd




A globális felmelegedés tagadhatatlan hatásait demonstrálva az utcán sült tojást és húst aztán meg is ették, hogy kétség se férjen hozzá, komoly a helyzet.

Ahogy jön a kánikula, emberek tömegei kerülnek világvége-hangulatba, minden évben erősebbnek érezzük az UV sugarakat, keményebbnek a szúnyogcsípéseket, tikkasztóbbnak a szárazságot és pusztítóbbnak a viharokat. Az tény, hogy az időjárásunk átalakulóban van,

2013 volt például a hatodik legmelegebb év egészen 1850 óta, és a globális felmelegedést is egyre kevesebben merik tagadni.

Ha direkt összefüggés nincs is, kánikula idején érzi át a legjobban az ember a globális felmelegedés problémáját, amikor éppen haláltusáját vívja a hőségben.

Ezt használta ki ügyesen a WWF egy figyelemfelkeltő akcióval, amikor

Paraguay fővárosában a sima aszfaltra kitett serpenyőkben sütöttek tojást és ízletes húsos falatokat.

A globális felmelegedésről elnevezett menü fogásait aztán fel is szolgálták tesztevőknek.

Lehet, hogy nem pont a globális felmelegedés miatt tudott megsülni a tojás az utcán, de ahogy a videón is mutatják, idén Paraguay fővárosa lett a világ legmelegebb városa, és a helyzeten az sem segít, hogy az ország erdőinek 80 százalékát kiirtották az elmúlt 50 évben.

Tehát tudjuk, mit kell tennünk, ha nem szeretnénk egyre többször és egyre csúnyábban megsülni: csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását, több fát ültetni és kevesebbet kivágni.

Vagy elkezdhetünk mesterségesen belepiszkálni az időjárásba, hátha mi jobban csináljuk.

Erre már vannak kísérletek, évekkel ezelőtt kifejlesztettek már Kínában olyan rakétákat, melyek mesterségesen képesek felhőképződést beindítani egy adott terület felett.

Az amerikaiak pedig a HAARP rendszerrel kísérleteznek az ionoszféra módosításával, bár sokak szerint éppen ez a rendszer járul részben hozzá napjaink szélsőséges időjárásához.

Egyre melegebb lesz, és a sarki jégtakarók olvadásával egyre jobban megemelkedik a világtengerek vízszintje is, a part menti világvárosokat veszélyeztetve, arról nem is beszélve, hogy a felmelegedés egész népvándorlási folyamatot is elindíthat majd a jövőben.

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 5025





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet