Ian McKellen elgondolkodtató üzenete: a tisztelet nem az évek számától függ

2018. szeptember 2., vasárnap




"A dráma egy idős ember utazása, egy olyan emberé, aki kifelé tart a világból."

Amíg "a térde és a feje bírja", nem vonul vissza a színházi szerepléstől Ian McKellen – a 79 esztendős brit színész, akinek meglehetősen pozitív hozzáállása van az élethez.

"Érdemesnek tartom újra felfedezni, mivel már én is közel járok a 80-hoz, Lear korához, arra tudok koncentrálni, hogy egy idős emberről van szó, a dráma egy idős ember utazása, egy olyan emberé, aki kifelé tart a világból.

Az elméje cserbenhagyja, az élete zavarossá válik.

Rájöttem, hogy nagyon könnyen kapcsolódom ehhez a vonalhoz, ezért igazán személyessé válik a szerep" – magyarázta McKellen.

A színész hangsúlyozta, hogy amíg a térde és a feje engedi, színpadon marad.

"Most már bármikor gyengélkedni kezdhetnek, és akkor sajnálnám, hogy nem ragadtam meg minden lehetőséget, amikor még megtehettem"

– mondta.

A kétszeres Oscar-jelölt megjegyezte: nem ambicionálta, hogy filmsztár legyen, már gyermekként is a színpadi színészek ragadták magukkal.

"Ifjú színészként szerettem az idős színészek társaságát, sok mindenre meg tudtak tanítani. Azt gondoltam: egyszer én is olyan leszek, mint ők, és elérkezett ez az a idő" – emlékezett.

McKellen hozzáfűzte, hogy kéretlenül nem ad tanácsokat, és örül, hogy egy olyan ágazatban dolgozik, amelyben egyforma felelősség hárul a fiatalokra és idősebbekre, megosztoznak a dolgokon, és a tisztelet is kölcsönös, nem az évek számától függ.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: magyarokvagyunk.com

ezotéria spirituális elgondolkodtató


Megtekintések száma: 53892





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet