Idegen csészealjat lőttek le az első világháborús német vadászgép pilóták?

2016. augusztus 13., szombat
Egy korábbi német vadászgép pilóta szerint az első világháborúban társaival többször láttak az égen korong alakú tárgyakat cikázni, egy ízben pedig sikerült is lelőniük egy ilyen szerkezetet, melynek roncsaiból apró termetű, földönkívüli lények menekültek el.

Az első világháború alatt rengeteg repülő csészealjat láttak mind az amerikaiak, mind a németek, mind pedig az oroszok. Ezek egy része a németek részéről titkos katonai szerkezetek voltak, melyekkel Hitler szerette volna megnyerni a háborút, és felépíteni a Nagy Német birodalmat.

Sok történet kering arról, hogy német pilóták különböző azonosítatlan tárgyakat láttak és tapasztaltak az égen.

Manfred Albrecht von Richthofen báró, rövidebb nevén Manfred von Richthofen német vadászpilóta, közismertebb nevén „a vörös báró” is látott állítólag idegen szerkezeteket a levegőben, melyeket nem tudott leszedni az égboltról.

red-baron-voros-baro

Ő volt egyébként az első világháború legeredményesebb vadászpilótája 80 igazolt légi győzelemmel.

Több olyan eset is történt, amikor sajátjaik közül lőttek le néhányat. A tragikus eseteknek azonban gyakran az volt az oka, hogy

fénylő, diszkosz alakú szerkezeteket láttak az égen, melyek teljesen összezavarták a repülőrajokat.

Az egyik ilyen beszámolót egy német pilóta elbeszélésből ismerte meg a világ nem túl régen. A férfi azt állította, nem csak követtek és megfigyeltek, de

le is lőttek egy ufót, melynek roncsai közül aztán apró termetű idegen lények másztak elő.

ufo-a-viharban

Peter Waitzrik története részletekbe menően számolt be az eseményekről, melyek megváltoztatták az ő és társai életszemléletét is arról, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben.

Repülőraj egy fénylő diszkosz nyomában

Az incidens 1917-ben történt Belgium környékén a levegőben. Peter állítása szerint a Vörös báró és csapata egy levegőben repülő és ide-oda cikázó korong alakú tárgyat kerített be a levegőben, majd egy adott pillanatban tüzet nyitott rá.

A csata feszes volt, a fénylő diszkosz ugyanis könnyed manőverekkel kerülte ki a lövedékeket. Azonban egy váratlan pillanatban találat érte, és a közeli erdő szélére zuhant.

cseszealj-vadaszgep-vilaghaboru

Peter állítása szerint a korong egészen biztos, hogy földönkívüli eredetű volt, mert a roncsok közül látni lehetett, amint apró termetű, egyáltalán nem emberi lények másznak elő, majd menekülnek be a környező erdő sűrűjébe.

"Talán valamiféle űrhajó lehetett, sokkal fejlettebbnek tűnt, mint az akkori repülőgépek." - emlékezett vissza Peter.

Az esethez nagyon hasonló történet Nigel Watson könyvében is meg van említve, nagyon nagy a valószínűsége, hogy a két eset ugyanaz, vagyis ez szintén a hitelességét igazolja.

Soha többé nem beszéltek róla

voros-baroAz eset körül több érdekes kérdés is felvetődött, és számos nagyon furcsa momentum.

A két vadászpilótának azt mondták, akik ott voltak a levegőben aznap a Vörös báróval, hogy soha többé ne beszéljenek az esetről.

A vörös bárónak is ugyanezt mondták. A pilóták ezért soha nem beszéltek a nagy nyilvánosság előtt senkinek a látottakról, holott biztosak voltak benne, hogy ne földi eredetű tárgyat lőttek le aznap.

Egyedül csak gyerekeinek, unokáiknak adták tovább a történetüket, mert féltették a saját,. és családjuk életét. Peter Waitzrik vallomását 105 évesen tette meg, hozzátéve, hogy ezzel tudja, hogy aligha változtatja meg a világot, de a világnak joga van az igazsághoz.

Az amerikaiakra gyanakodtak először

Waitzrik elmondta, hogy azért lőtték le az idegen tárgyat, mert először az amerikaiakra gyanakodtak, és azt gondolták, amerikai szupertitkos kémrepülőgépek lehetnek a titokzatos lebegő korongok.

repulo-idegen-cseszealj

Később, a második világháború során is számoltak be fénylő korong alakú tárgyakról, Peter és több társa ekkorra már tisztában volt azzal, hogy ezek a szerkezetek nem ember által vannak vezetve.

Sokan nem hisznek az effajta beszámolókban, azonban a több független forrásból való megerősítés mindenképpen amellett szól, hogy ezen történeteknek komoly valóságalapja lehet.

ufó ufók idegen idegenek történelem


Megtekintések száma: 19236

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet