Idegen életformák felfedezésének hajnalán vagyunk a NASA szerint

2017. január 23., hétfő




Az elkövetkező 5-10 évben óriási áttörés lehet a földönkívüliek kutatása terén.

A NASA több vezető kutatója és tudósa hangoztatta mostanában, hogy nagyon közel vannak az első idegen életformák felfedezéséhez.

Hogy ezt milyen alapon állítják pontosan, azt senki sem tudja, de sokaknak szemet, vagyis inkább fület szúrtak ezek a sejtelmes nyilatkozatok.

Vajon tudhat valamit a NASA? Esetleg már rég fel is fedezték az idegeneket, csak még várnak a bejelentéssel? Rengeteg teória kapott szárnyra ezekkel a nyilatkozatokkal, álláspont foglalásokkal kapcsolatosan.

Senki sem tudja, hogy ez pontosan mennyi időt jelent, de a NAS a szakemberei 5-10 évet mondanak perpillanat. Számításaikra mindig jellemző a precízség, ez pedig azt jelenti, hogy talán lehet valami a tarsolyukban.

Sokan elképzelni sem tudják, hogy hogyan, és hol bukkanhat az emberiség idegen életre.

Ma már több hely is lehet, ahol potenciálisan ilyenre bukkanhatnak a naprendszerben, de korábban nem volt ez mindig így.

Ott van a legvalószínűbb jelölt, maga a Mars, de az Európa, és Titán holdak is jó eséllyel adhatnak jelenleg is otthont földönkívüli életnek.

Arról semmit nem tudni, hogy milyen szintű életről beszélt a NASA, ugyanis lehet mikrobiológiai szintű élet, és akár komolyabb, összetettebb szinteken létező életforma is.

A NASA hangsúlyozta, hogy nem az a kérdés, hogy rábukkannak-e, hanem az, hogy mikor, erer az idegen életre, de a belső források szerint alig 5-10 évre vagyunk ettől a felfedezéstől.

Korábban a NASA azt is hangsúlyozta, hogy elsősorban mikrobiológiai szintű életet vár, azonban sokak szerint ez csak előkészítés valami sokkal nagyobb irányába.

Ugyanis egyes elméletek szerint már az 1980-as, 90-es években már találtak jelenlegi életre utaló jeleket a Mars felszínén, és sejthető, hogy a felszín alatt akár fejlettebb létformák is helyet kaphattak.

Talán a Marson található híres arc sem csak egy szemfény vesztés volt, hanem tényleg egy idegen civilizáció hátramaradt hagyatéka. Ezt azonban egyelőre nem tudni, és talán a jövőben sem fog kiderülni, hogy kik építhették azt a műemléket.

Az is sokatmondó, hogy egyre több titkos szervezet ad ki különféle korábban szigorúan titkosított iratokat, melyek idegen életformák létezésére utalnak. Vajon köze van ezen szándékos szivárogtatásoknak a NASA utalásaihoz?

Mi van, ha ez az egész egy színjáték, és csak fel akarnak készíteni minket, emberek arra, amit ezek a titkos szervezetek már évtizedek óta tudnak?

Talán elérkezett az idő, hogy az emberek megtudják, nincsenek egyedül a világegyetemben...

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 122975





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet