Idegen embrió látható egy katonai vezető elveszett fényképezőgépén?

2017. április 8., szombat




Minden idők leghitelesebb bizonyítéka lehet?

Most söpört végig a hír több nagy portálon, miszerint egy olyan lelet létezik a Földön, pontosabban egy olyan képes bizonyíték, mely az egyik lehető leghitelesebb bizonyíték lehet az idegenek létezésére itt a Földön.

Az ügyhöz ráadásul még katonai szálak is kötődnek. Az egész történet még 11 évvel ezelőtt kezdődött, amikor 2006-ban egy fotográfiát tanító fiatal tanár egy elveszett fényképezőgépet talált a nővére házában, valahol a padláson.

A ház már akkor is nagyon hosszú múltra tekintett vissza, és korábban több tulajdonosa is volt.

Köztük volt egy katonai kiképzéssel rendelkező vezető, aki a hadseregnél szolgált. Az övé volt az a rég elvesztet fényképezőgép is, amit aztán a férfi nővére megtalált, és megmutatott neki.

Ekkor döntötte el a fotográfia által nagyon is elkötelezett tanár, hogy megpróbálja előhívni azokat a képeket, melyek a tekercsben voltak a fényképezőgépben, mely feltehetően a katonatiszté volt.

Amikor ezek a képek aztán elő lettek hívva, elmondása szerint alaposan ledöbbent.

A képünk illusztráció

A fotók egyikén ugyanis olyan dolgot látott, ami minden eddigi ismereteit megkérdőjelezte az emberiséggel, és az univerzummal kapcsolatban.

Ezek közül a képek közül több olyan is volt, amin titkos katonai kísérletek és helyiségek tűnnek fel, az egyiken - ez az a szóban forgó fénykép - pedig egy idegen embrió látható egy hatalmas üvegben.

Ez az egyetlen fotó, amit végül megtartott a sok közül.

A fényképet azóta több szakértő is megvizsgálta, és elmondták, hogy nem manipulált fotóról van szó, tehát amit látunk rajta, az valódi.

Ugyanakkor senki sem tudja pontosan, hogy hol is készülhetett a fénykép.

A fotón egyértelműen valamiféle földönkívüli, vagy ismeretlen eredetű humanoid faj látható. Egy különleges, nem emberi életforma, mely szemmel láthatóan a földön kívül fejlődhetett ki.

Egy speciális lombik üvegben volt elhelyezve, amikor a fotó készült róla. Az üvegen álló címkén az "ismeretlen" felirat olvasható, vagyis a fotó készültekor még feltehetően senki sem tudta a hadseregnél - vagy abban a kutatólaborban, ahol ez raktározva volt - hogy mi lehet ez.

A fényképezéssel foglalkozó férfi soha nem mutatta meg senkinek a felvételt, csak nemrég állt elő vele. Elmondása szerint nagyon félt attól, hogy valakik majd keresni fogják, vagy megpróbálják ellehetetleníteni, ha kiáll vele a nyilvánosság elé.

Hogy mennyire valódi a fénykép, azt persze végső soron senki sem tudja megítélni. A férfi állításai is kérdésesek, mindenesetre szent meggyőződése, hogy a képek valódiak, és a fényképezőgép szériaszáma is lenyomozható, így kideríthető, ha valóban egy katonatiszt eszköze volt, vagy az ő tulajdonában volt.

Noha ha a dolog igaz, akkor ez az első és talán egyetlen nagyon erős bizonyíték az idegenek, vagy legalábbis az idegen-ember hibridek létezésére.

És ha így van, az illetékesek mindent meg fognak tenni azért, hogy ennél több ne derüljön ki, és a hírt ne vegye senki komolyan…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ufó akták


Megtekintések száma: 23678





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet