Idegen fajok párhuzamos társadalmai élnek a Földön: birtokba vettek MINDENT!

2021. november 30., kedd
Évezredek óta velünk vannak. Több tucat fajról van szó, több száz kolóniával, melyek rejtve vannak az emberiség elől.

Egyre többen hangoztatták az elmúlt években tudományos, mind szakmai, mind politikai körökben, hogy biztosak abban, hogy léteznek idegenek.

Ezeknek az embereknek egy jelentős része hiteles személyiség, így érdemes lehet elgondolkodni, hogy miért lehet az, hogy mindannyiuk ugyanazt állítja...

Ott van Kanada egykori volt védelmi minisztere, Paul Hellyer, aki elmondása szerint látott már olyan kormányzati dokumentumokat, amik a földönkívüliekkel kapcsolatosak.

Sőt, szerinte az már nyilvánvaló a kormányzatok számára, hogy nem vagyunk egyedüla bolygón, és több tucat földönkívüli faj él velünk a planétán.

Egyes becslések szerint a számuk 100-on felül van. A híres Lacerta-interjú keretében - amikor egy földönkívülivel készítetteki egy titkos interjút, melynek anyaga kiszivárgott - is azt taglalta a megkérdezett repilián, hogy renhetegen vannak a Földön.

Az emberiség elől elrejtőzve álnek, így szól a megállapodás.

Az degenek jelenlétének napvilágra kerülése ugyanis óriási káoszt és hatalmas háborúkat hozhatna magával.

Ezért nem fedték még fel a kilétüket, és ezért titkolóznak a kormányok is.

Egy kínai kormánytisztviselő is arról számolt be, hogy a korménya tisztában van az idgeenek létezésével, és azzal, hogy egyes idegen életformák nem csak látogatják a bolygót, hanem itt is élnek, titkos és jól elrejtett bázisokon.

Ezek a bázisok a Föld eldugott pontjain állnak. Az Antarktiszon, az óceánok mélyén, a tibeti hegység vonulatai között, és Afrika ember által alig járt vidékein.

Magasan fejlett álcázó technológiát alkalmaznak, így még a légkörben lebegő bázisokról sem tud a világ.

Békében, de egyfajta hidegháéborús feszültségben él együtt számtalan idegen faj a Földön. Nem mindegyikük van ugyanis a Földért.

Vannak ugyanis olyan élősködő fajok, akik csak le akarják lakni a bolygót. Vannak olyanok, akik hatalmat akarnak gyakorolni az emberiség felett, sé ezt részben a média által már meg is tették, ők a reptiliánok.

Vannak olyanok, akik megtámadnák a Földet, hogy az összes erőforrásunkat felhasználják.

A káosz azért nem uralkodott még el, és nem tört ki kozmikus háború, mert egy megállapodást kötöttek ezek a fajok, hogy a Föld ilyen tekintetben egy rezervátum, egy olyan semleges terület, ami nem kisajátítható.

A Föld lakói pedig egyes idegen fajok védelmét élvezi.

Sokak szerint ez az idgeen faj lehet az emberiség teremtője, mely vigyáz a fajunkra, és arra, hogy folyamatosan fejlődjük.

Még nem látják késznek a civilizációnkat arra, hohgy feltárjáka világról és a Földről alkotott valódi igazságokat.

Ezek ugyanis mindenki számára sokkolóak lesznek.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés föld


Megtekintések száma: 180851

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet