Idegen flotta sorakozott fel az űrben a nap közelében?

2016. április 17., vasárnap




Egy a NASA által kiadott felvételen hatalmas anyahajók látszanak, amint egy adott területre tömörülnek. Titkos csillagközi találkozó, vagy egy lehetséges invázió előkészítői?

Nem is egy, hanem több szokatlan fényű tárgyat lehetett kivenni a NASA egyik felvételén, melyek könnyen lehet, hogy mesterséges eredetűek. Sőt, a méreteikből ítélve több kilométeresek lehetnek. Ilyen méretben azonban az emberiség még nem képes bonyolult űreszközök építésére, ezért nagy valószínűséggel idegen anyahajókról beszélhetünk.

 

Szokatlan felvételek, azonosítatlan tárgyak

A NASA gyakran készített már szokatlan felvételeket a napról, és a Föld közvetlen környékről. Ezeken a felvételeken gyakran felfedeztek már olyan objektumokat, melyeket szemmel láthatóan nem ember alkotott, és nem is a természet művei.

urhajok-a-nap-korul

Gondoljunk csak a nemrég az interneten végigsöpört elméletre, miszerint idegenek élhetnek a napban, illetve vannak közvetlen közelében.

A nappal kapcsolatban rengeteg a rejtély, sokmindent nem tudnak megfejteni a tudósok. A napkitörések oka bár már ismert, tudományosan nem 100%-ig bizonyított.

Arról nem is beszélve, hogy egyes napkitöréseknél előfordult már, hogy – mesterséges – radioaktív sugárzást is mértek.

urhajoraj-a-nap-korul

A napkitörések gyakorisága is nagyon érdekes, mert a kutatók megfigyelték, hogy viszonylag szabályos – a véletlennel nem magyarázható – időközönként hol felerősödik a napkitörések sorozata, hol alábbhagy.

Most friss felvételeket tettek közzé, melyeken különös fények láthatóak. Ezeket a fényeket nem üstökösök, vagy űrkőzetek darabjai verik vissza, hanem mesterséges eredetű űrhajók.

 

2 gigantikus anyahajó a napnál

2 gigantikus objektumot vettek észre az egyik szóban forgó felvételen. A nap melletti üres térben, közel 1 millió mérföldre földünktől.

Feltűnt a szemfüles csillagászoknak hogy pontosan olyan távolságra vannak a Földről és a naptól is, ami egyfajta egyensúlyi pontú, ahol sem a Föld gravitációs húzása nem érvényesül.

Vagyis ezek az objektumok egyfajta parkoló pályán vannak, ami ha üstökösökről lenne, szó nem lenne lehetséges, folyamatos mozgásuk miatt. A gigantikus objektumok tehát mesterségesek.

Sokan úgy gondolják, hogy a naprendszer és az univerzum hemzseg az idegen fejlett civilizációktól. Ezek a fejlett lényeg hatalmas űrhajókkal közlekednek, és a nagyobb egyensúlyi zónákban parkoltatják anyahajóikat.

Csillagközi találkozó

Időnként egyfajta találkozóra kerül sor a fajok között, talán éppen egy ilyen találkozót sikerült elkapni a felvételeken. Hogy mi is lehetett a találkozók tárgyam arról merőben eltérő vélemények vannak.

Egyes emberek, akiket már raboltak el idegenek, v agy kapcsolatban állnak inkognitóban a Földön élő idegenekkel, azt állítják, hogy ezekre a csillagközi találkozókra évente néhány alkalommal mindig sor kerül.

urhajo-a-nap-korul

A találkozón egy intergalaktikus tanács ül össze, hogy megvitassa, mikor jöhet el az ideje az idegenek kilétének felfedésére.

Szóba kerül még az emberiség globális környezetszennyezése, és az emberi faj védelme más fajokkal szemben.

idegenek-es-a-bolygo

A csillagközi tanács ugyanis évezredek, ha nem évmilliók óta védelmezik az emberiséget az inváziós szándékú agresszív fajokkal szemben. Már az ősidőkben is, ősi idegenek képében éltek velünk békében, megosztva égi tudásukat társadalmunkkal.

Közeleg egy invázió?

Akadnak olyan vélekedések is, miszerint a nap közelében összegyűlt anyahajó flotta nem békés szándékú, és tulajdonképpen egy invázió van készülőben. Egy űrből érkező aljas támadás a Földdel szemben.

Az elkövetkező hónapokban felsorakoznak majd, hogy megkezdhessék a globális támadást a bolygó ellen.

Ezt állítólag maga az amerikai kormány is tudja, és minden erejükkel azon vannak, hogy új fegyvereket fejlesszenek az űrháborúra, melynek nagy részét valószínűleg itt a Földön fogjuk megvívni, saját bolygónkért.

idegen-invazio

Ezért is építenek egyre több óvóhelyet, titkos katonai bunkert Amerika-szerte, valamint ezért több a különféle titkos katonai hadgyakorlat is

Bármi is az igazság, azt hamarosan, a közeljövőben meg fogjuk tudni. A jelek már az orrunk előtt vannak. A közelgő események előszelét pedig már minden földlakó kezdi érezni…

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen invázió


Megtekintések száma: 11572





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet