Idegen humanoid látható egy egyiptomi pénzérmén?

2023. április 11., kedd




Ősi idegen valuta, vagy csak egy összetéveszthető ábra az az Egyiptomból származó több ezer éves érme, mely rengeteg tudós és régész figyelmét felkeltette?

Létezik egy olyan különleges, látszólag bizarr alakokat ábrázoló érme készlet, mely Egyiptomból származik eredetileg, és bizonyítékul szolgálhat arra vonatkozóan, hogy az ókori világot, és már az ősi civilizációkat rendszeresen látogatták az idegenek.

Ezekről az érmékről soha nem derült ki minden, így még ma is számtalan rejtély és kérdés merül fel velük kapcsolatban.

Annyi biztos, hogy az érmék valódiak, tehát nem hamisítványok.

Az is bizonyos, hogy egykoron Egyiptomban készíthették őket, mert eredetileg egy egyiptomi ház elhagyatott padlásán találtak rá.

Több olyan érme is volt köztük, melyek érdekes motívumokat viseltek magukon, mint például az az érme, melyen egy humanoid idegen látható. Az arcából megállapíthatóan egyértelműen nem egy emberi alakról lehet szó.

És ha ez még kételyeket ébresztene bennünk: a paleoasztronautika híve szerint egy másik érmén egy épp a magasba emelkedő repülő csészealj látható.

Ezek az érmék egy földönkívüli valuta részei is lehettek akár, de a legvalószínűbb az, hogy az idegenek Földre látogatásának tiszteletéra készültek.

Az összes érme tartalmaz valamiféle olyan szimbólumot, mely az égből érkező "angyalokkal" kapcsolatos. Mindegyik érmén helyet kapott egy latin nyelvű felirat is, mely így szól: "OPPORTUNUS Adest", ami magyarosan annyit takar, hogy "Itt van a megfelelő időben".

A feliratot sokáig nem tudták mire vélni, napjainkban azonban többféle interpretáció látott napvilágot.

Az egyik elképzelés szerint ez az üzenet a jövőre utalhat. Arra, hogy az idegenek egészen biztosan vissza fognak térni a Földre, idővel, hogy újra egyesítsék hatalmukat az emberiséggel.

Míg a szkeptikusok szerint egyszerű csalásról van szó, addig az ufó hívők szerint az érmék valódiak.

Az biztos, hogy a kormeghatározás valóban több ezer évesre datálta őket, de, a szimbólumok igen sokféleképpen értelmezhetőek, így nem jelenthető ki biztosra az idegen eredet sem.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás egyiptom


Megtekintések száma: 184203





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet